Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερα μας χρόνια έρχεται με νέα επεισόδια προσαρμοσμένα στα 80’s και μας θυμίζουν τα δικά μας χρόνια!

«Η Μάχη των Τιμών»
Ο αθέμιτος ανταγωνισμός στην αγορά των αγαθών, φέρνει αναστάτωση, κόντρες και καχυποψίες και στους ήρωές μας. Η Μαίρη περνά δύσκολες καταστάσεις αφού τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης την  ταράζουν. Ο  Στέλιοςπερνά βασανιστήρια για τις υποψίες του για τον περίφημο Γάλλο που περιμένουν να έρθει. Ο Άγγελος βλέπει τα προνόμιά του ως Βενιαμίν να χάνονται. Την ίδια ώρα η Ερμιόνη αρνείται να εμπιστευθεί τους γιατρούς και να ακολουθήσει θεραπεία για την αρρώστια της. Ο Άγγελος τσακώνεται με τον Λούη που αμφισβητεί την τιμή της μητέρας του, αλλά αυτό θα φέρει στη ζωή του τον κεραυνοβόλο έρωτα. Ο Αντώνης ζητάει εξηγήσεις απ’ την Δώρα που τον αποφεύγει συστηματικά κι ο Στέλιος ξορκίζει τη ζήλεια του για την Μαίρη με άγριο ξενύχτι. Ωστόσο η άφιξη του Λουίτζι, θα δικαιώσει για άλλη μια φορά την Μαίρη κι ο Στέλιος δε θα ξέρει πως να διορθώσει την γκάφα του.

Οι δημοτικές εκλογές είναι η αφορμή για να πάνε και πάλι οι ήρωές της σειράς να δοκιμάσουν τις επιλογές τους στην κάλπη για ακόμη μια φορά. Δημοτικές εκλογές μεν, ωστόσο οι κομματικές κόντρες ξυπνούν ένστικτα και διαθέσεις και τους προκαλούν. Η εγκυμονούσα Μαίρη, ακουμπά όλες τις ελπίδες της για επιτυχία στον ουρανοκατέβατο Λουίτζι, που απολαμβάνει τη φιλοξενία της οικογένειας, και αντιμετωπίζει ειρωνικά τις επιχειρηματικές προτάσεις του Παπαδόπουλου. Τα παιδιά ασχολούνται με τον έρωτα του Λούη που τον έχει μεταμορφώσει. Η Ερμιόνη ακούει συνεχώς τον κυρ Νίκο και την Πελαγία να πασχίζουν να την πείσουν να μην παραιτηθεί απ’ τις ελπίδες για την υγεία της, ενώ η Μαίρη, τους έχει παρασύρει όλους στην δημιουργία της νέας της κολεξιόν, που ο Λουίτζι θα προωθήσει στο εξωτερικό. Η επανεμφάνιση της Ρίτσας εγείρει εντάσεις, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη.

Τα καλύτερα μας χρόνια: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Το Instagram της Χριστίνας Μητσάκου θα σας συναρπάσει- Από κορμί… κορμάρα!

Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας αποκαλύπτει στοιχεία ενοχής γι’ αυτά τα άτομα