Η νέα κοινωνική σειρά ΣτΟργή κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00  στον ΣΚΑΪ με δυνατές ιστορίες. Πρόκειται να δούμε ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή.

Η Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου), είναι εκεί για να ακούσει, να κατανοήσει, να βοηθήσει, να θεραπεύσει. Να κάνει τους ασθενείς της «να μοιραστούν τον πόνο τους, να μάθουν να αγαπούν και να συνεχίζουν ακόμη κι αν φοβούνται».

Στο δεύτερο επεισόδιο της κοινωνικής σειράς θα γνωρίσουμε την Αλίκη, που είναι μια αλλόκοτη κοπέλα με αντικοινωνική συμπεριφορά. Η νεαρή θα επισκεφθεί τη Γιατρό μετά από ένα περιστατικό που της συνέβη στην τελετή αποφοίτησής της από τη Νομική Σχολή. Ωστόσο όταν μπαίνει στο γραφείο τα κάνει όλα άνω κάτω. Όλοι έρχονται στα όριά τους με την περίεργη συμπεριφορά της! Όπως είναι φυσικό η Γιατρός αρνείται να την αναλάβει και την παραπέμπει σε άλλον συνάδελφο.

Ο Γιάννης Μακρής από την άλλη κάνει την πρώτη του συνεδρία. Αυτή είναι που θα φέρει στην επιφάνεια παιδικά τραύματα, από τη δύσκολη σχέση με τον σκληρό και κακοποιητικό πατέρα του. Από την άλλη υπάρχει η Μάρω που επανέρχεται για τη δεύτερη συνεδρία, με περισσότερη όρεξη. Μιλάει για τη δύσκολη ζωή στο χωριό αφού πέθανε ο πατέρας της, τον ερχομό της οικογένειάς της στην Αθήνα, αλλά και τη μεγάλη θυσία της αδερφής της… Η μέρα κλείνει ευχάριστα με ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Πηγής.

Όλες οι ειδήσεις

Κατάρ 2022: Οι δέκα WAGS που θα σε κάνουν να παραμιλάς!

Ολυμπιακός: Γιατί χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η υπόθεση Βρσάλικο

Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού: «Τώρα καταλαβαίνετε»