Η δραματική σειρά του Mega Σκοτεινή θάλασσα έχει καταφέρει να έχει σταθερό κοινό που το παρακολουθεί. Τα όσα συμβαίνουν κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και πολλοί προσπαθούν να καταλάβουν ποιο θα είναι το τέλος της σειράς. Θα αποκαλυφθεί γρήγορα ο δολοφόνος της Άννας στη Σκοτεινή θάλασσα; Ποιο ήταν άραγε το κίνητρο που τον οδήγησε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη;

Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 4 Απριλίου, ο Ζήσης θα βρει τον Σάββα και θα του κάνει μία σκληρή επίθεση προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια! Διαβάστε αναλυτικά.

 

Κάθε Τρίτη στις 23:10 ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

 

Ο Σάββας θυμάται μια συνάντησή του με τον Μιχάλη, για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν. Ο Χρήστος ψάχνει επίμονα τον Γιάννη και καταλήγει να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί γνωρίζει μια γειτόνισσα, που του αφήνει νύξεις για τη στενή σχέση του Γιάννη με τον Ηρακλή. Η Σμαρώ αποφασίζει να αφήσει το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας του Μιχάλη να διαρρεύσει, προκειμένου να προκαλέσει αντιδράσεις. Λίγο αργότερα, ο Τζώρτζης εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης του Σάββα με τον Μιχάλη μια μέρα πριν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός. Ο Ζήσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο Βλάσης τον υποχρεώνει να αναλάβει τη μεταφορά ενός παράνομου φορτίου με το καΐκι. Όταν το συζητά με τον Νίκο, συνειδητοποιεί ότι το καΐκι της οικογένειας έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για αντίστοιχες δουλειές. Ο Ζήσης βρίσκει τον Σάββα και του επιτίθεται, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.

 

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς.