Σασμός επόμενα επεισόδια: οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές! Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος που δε σταματά και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης στο σίριαλ του Alpha. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό» ;

Σασμός- Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 

Η Καλλιόπη έχει συνάντηση με τη γιαγιά Ειρήνη. Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να φέρει κοντά τις δύο οικογένειες.  Ο Αστέρης έρχεται σε ρήξη με την Καλλιόπη και το Μαθιό. Η Μαρίνα πιάνει τη πεθερά της να διαβάζει το γράμμα της Ανθούλας. Η ίδια αποφασίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το βρει!  Στο μεταξύ η Αργυρώ  έχει μια απρόσμενη συνάντηση. Την ώρα που είναι σε κάποια καντίνα βλέπει τη Σεμίνα!
Τα λόγια της θα είναι αρκετά για να γιατρέψουν την πληγή που έχει ο Πέτρος;

Στο μεταξύ οι αποκαλύψεις για τον Διονύση θα ταράξουν τα νερά στον Σασμό ! Τι θα συμβεί μετά;

Η παγίδα που στήνει ο Αντώνης στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας θα έχει επιτέλους αποτελέσματα. Το μυαλό του όμως είναι μόνιμα στη Μαρίνα. Τη γυναίκα της ζωής του!

Σασμός- Τρίτη 11 Ιανουαρίου 

Η Θοδώρα είναι εκτός εαυτού αφού δεν μπορεί να καταπιεί το άδειασμα από τον Πέτρο. Έτσι αποφασίζει να τρέξει τις διαδικασίες για το γάμο της με τον Γιώργη. Και όλο αυτό με στόχο την εκδίκηση.

Η Αργυρώ στο μεταξύ λέει στον Άγη για τον Διονύση. Δεν γνωρίζει ότι έτσι θα βάλει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή!

Η Μαρίνα θα δεχτεί την πρόταση γάμου του Αντώνη. Με μία μόνο προϋπόθεση. Ότι τα παιδιά της θα πουν το ναι σε αυτό το σχέδιο.

Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ και ο Πέτρος;