Η Στέλλα με τον Χρήστο, πιο χαρούμενοι από ποτέ στη σειρά του ALPHA, Σασμός, μετράνε αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Ο παπάς παρά την χαρά του για τον γάμο της Στέλλας, εκμυστηρεύεται κάποιους φόβους του, την ίδια ώρα που η Ντίνα, με μια είδηση που μαθαίνει, τους επιβεβαιώνει. Ο Τηλέμαχος παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την οποία ανακοινώνει στον Παύλο και η Καλλιόπη με όσο κουράγιο της έχει απομείνει, αποκαλύπτει στον Ρούσσο ένα μυστικό που του έκρυψε και τον αφορά.

Κι ενώ το γλέντι του γάμου έχει ανάψει, κάποιος έρχεται να το διακόψει, για μια υπόθεση που απασχολεί όλο το χωριό.

Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου, την ώρα που εκείνος μαθαίνει μία μία τις σκληρές αλήθειες της οικογένειάς του και προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρόν, μέσα απ’ το παρελθόν του. Η άφιξη του Αντρέα στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες, που καταλαβαίνουν ότι οι σκοποί του αφορούν στον πατέρα του και δεν είναι καλοί.

Ο Γιάννος κι ο Μανούσος αποφασίζουν να λουφάξουν, έως ότου περάσει η μπόρα και να σχεδιάσουν, έτσι, με την ησυχία τους το επόμενο χτύπημα. Το σκίτσο της Βασιλικής βοηθά τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει στους ιθύνοντες νόες των χτυπημάτων εναντίον των Σταματάκηδων.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Ρεύμα: Μπάχαλο με τα τιμολόγια – Αυξήσεις φωτιά εώς 65%

Πύρρος Δήμας: Η ζωή του θα γίνει τηλεοπτική σειρά