Η Θοδώρα διηγείται στον Γιώργο στη σειρά του ALPHA, Σασμός, την επίσκεψη της Αργυρώς και τη θέλησή της να βάλει νερό στο κρασί της. Η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, ένα ξαφνικό πρόβλημα, ωστόσο, θα την απομακρύνει από κοντά της και θα προσθέσει στο νου της ένα επιπλέον βάρος. Μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της μικρής Καλλιόπης, και η μεγάλη μέρα της παράδοσης έχει φτάσει. Κανείς από την οικογένεια δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί τον Μαθιό, ενώ εκείνος δεν μπορεί να ησυχάσει όσο η αστυνομία δεν βρίσκει τον Αντρέα. Ο Χρήστος είναι έξαλλος που οι έρευνες για τον Βρουλάκη δεν αποδίδουν, αλλά πιο πολύ τον βασανίζει η τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με την αγαπημένη του. Η γιαγιά με τον Ρούσσο γεμάτοι ενοχές, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τα λάθη που έκαναν με τον Αντρέα.

Τα γεγονότα στην Άνω Ποριά εξελίσσονται με τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Όλοι ξαφνιάζονται και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα αστραπής στο χωριό. Ο Παντελής ζητά από τον Μανόλη να μείνουν στο Ρέθυμνο, δίπλα στη Θοδώρα. Ο Χρήστος καλεί τη Στέλλα στο γραφείο του για να της ανακοινώσει κάτι ξαφνικό.

Ο Μανώλης αποφασίζει να φύγει για πάντα από το χωριό, ενώ ο Χρήστος ζητά το ίδιο από τη Στέλλα. Ο Τηλέμαχος επιτίθεται στον Ρούσσο. Ο Παύλος τον επιτιμά για τη συμπεριφορά του. Μία βάφτιση γίνεται όχημα για το σασμό. Ο παπάς και η Καλλιόπη προτείνουν μία λύση, ώστε να γίνει επιτέλους ο πολυπόθητος σασμός και να σταματήσει η αιματοχυσία και η καταστροφή. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι βαριές.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 25/6: Αυτός ο παίκτης θα είναι σίγουρα στον τελικό

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 25 Ιουνίου!

Σοβαρά προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής Red Smile του Νίκου Κοκλώνη