Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειάς του στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός.

Εκείνος, ωστόσο, δε φαίνεται να πείθεται. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός, την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη για όσα έμαθε. Ο Αντώνης ζητά από τη γιαγιά βοήθεια, για να μπορέσουν να βγάλουν τον Αντρέα από την κρυψώνα του. Την ίδια ώρα, η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, αναγκάζοντάς την να αναλάβει και πάλι δράση.

Η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ. Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα, μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προθέσεις της τελευταίας.

Ωστόσο η Εύα φαίνεται ότι δε θα είναι για πολύ πίσω από τα σίδερα της φυλακής μιας και το τέλος της είναι προδιαγεγραμμένο. Οι εντολές είναι ρητές και δεν παίρνουν αναβολή. Η εντολή δίνεται εκτός φυλακής από έναν εχθρό του αδερφού της, που φυσικά δεν είναι ο Παύλος.

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς που διαδραματίζεται στην Άνω Ποριά, τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Το τελευταίο αντίο στον Pat Hennen, αφιέρωμα στον πρώτο Αμερικανό ήρωα

Άρης Σοϊλέδης- Μαρία Αντωνά: Χωρισμός για το ζευγάρι του Survivor;