Το γεγονός πως ο Αστέρης γνωρίζει τον φόνο στη σειρά Ο Σασμός που έκανε ο Μαθιός και δεν τον καταδίδει στην αστυνομία, ειναι η αφορμή που κανει την Αργυρώ να αναθεωρήσει τη σχέση της μαζί του.

Μπορεί στην αρχή της σεζόν να ετοίμαζαν τον αρραβώνα τους, όμως όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», η Αργυρώ θα προσπαθήσει να πείσει τον άνθρωπό της να κάνει το σωστό. Όμως, εκείνος σκέφτεται πλέον την εγκυμονούσα Βασιλική και δεν θα κάνει τίποτα, κι αυτό είναι κάτι που θα οδηγήσει τη σχέση τους σε οριστική ρήξη. Την ίδια στιγμή, ένα χτύπημα του Αντρέα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, ως αντίποινα για τον θάνατο του Λάζαρου, θα κάνει το ζευγάρι να σκεφτεί τον κίνδυνο που διατρέχει. Η Αργυρώ λέει στον Αστέρη πως δεν είναι σε καλή φάση και καλύτερα θα ήταν να μείνουν για λίγο χώρια.

Εκείνος θα μείνει εμβρόντητος. Της λέει πως και εκείνος δεν είναι καλά αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησε τη σχέση τους.

Βουρκωμένοι και οι δύο σταματούν να μιλούν αλλά ο Αστέρης ξέρει πως η Αργυρώ δεν θα αλλάξει γνώμη.

 

Η ρήξη στη σχέση τους θα γίνει γνωστή σε όλους. Κυρίως όμως θα γίνει αντιληπτή από την πρώτη στιγμή στη Μαρίνα, που δεν θα πιστεύει πως μετά από όσα έχουν περάσει θα «διαλυθούν» λόγω του Αντρέα αφού για το έγκλημα του Μαθιού δεν θα της έχει μιλήσει η κόρη της.

Θα προσπαθήσει να την κάνει να σκεφτεί λογικά, όμως η Αργυρώ θα έχει πάρει τις αποφάσεις της. Σε μια συνάντηση με τον Αστέρη, η Αργυρώ του λέει να μείνουν χώρια γιατί είναι στόχος και μαζί και εκείνη με το μικρό. Εκείνος της τονίζει πως δεν πρέπει να τους κάνουν τη χάρη και να χωρίσουν. Τότε η Αργυρώ θα του δώσει τη χαριστική βολή. Θα του πει πως δε θα ρισκάρει το παιδί τους για μία παράνοια.

Εκείνος θα της προτείνει απλά να φύγουν από την Κρήτη. Μεταξύ άλλων, στην Αργυρώ θα μιλήσει και ο παπα-Μιχάλης αλλά και η Στέλλα, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να την πείσουν να μην απομακρυνθεί από τον άντρα της, θυμίζοντάς της πόσο πολύ αγαπιούνται. Ομως η Αργυρώ θα είναι ανένδοτη. Θα απομακρύνει τον Αστέρη από τη ζωή της.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας παίρνει το νόμο στα χέρια του-Τι έκανε τελικά η Ουρανία;

MotoGP Μαλαισία: Ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή

Ράδιο Αρβύλα: «Τέλος» το Βινύλιο για τον Νοέμβριο