Πολλά έχουν γραφτεί για τη σειρά του Alpha, Σασμός. Η ελληνική μυθοπλασία έχει πραγματικά δώσει τον καλύτερο της «εαυτό» αφού ολοένα και πιο επιτυχημένες σειρές, αρχής γενομένης με τις Άγριες Μέλισσες (είμαστε fan κι αυτό βγαίνει προς τα έξω).

Τι όμως θα γίνει με τα ζευγάρια όχι μόνο της Κρήτης πλέον αλλά και των Ιωαννίνων; Για παράδειγμα η Βασιλική με τον Μαθιό που τώρα ζουν μία απόλυτη ευτυχία. Μετά μάλιστα και από τη συγκατάθεση του Νικηφόρου, γιο πρώτα φορά ζουν φανερά πλέον την ευτυχία τους.

Επιπλέον δεν θα αργήσει να το μάθει όλο το χωριό, καθώs ο Μαθιός θα ξεπεράσει κάθε ηθικό… ενδοιασμό! Θα φτάσει σε σημείο να ζητήσει τη Βασιλική σε γάμο μπροστά σε όλους. Η ζωή τουs θα κυλήσει όμορφα.

Από την πλευρά του ο Μαθιόs σχεδόν θα έχει ξεχάσει ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον άντρα τής… γυναίκας του! Όπως φαίνεται θα έχει σβήσει από το μυαλό του το παρελθόν και έχει μάθει πλέον να ζει το τώρα με τη γυναίκα που για χάρη τηs θα μπορούσε να κάνει τα πάντα.

Η αλήθεια όμωs κάποτε θα βγει στο φωs και αυτό θα είναι οδυνηρό για τπ Βασιλική. Απογοητευμένη που στήριξε όλη τηs τη ζωή σε ένα ψέμα, θα αναγκαστεί να αποχωριστεί από τον άντρα που αγάπησε.

Όμως όλοι θέλουν να ξέρουν… Θα τον αποχωριστεί ή θα τον κλάψει;

Ή μήπως τελικά βγει αληθινό το σενάριο που λέει ότι η Καλλιόπη θα σκοτώσει τη νύφη της με ένα μαχαίρι;

To trailer της Δευτέρας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Χωρίζουν Μαθιός-Βασιλική;

Μια σειρά από εκπλήξεις έρχεται να ανατρέψει τις ζωές όλων. Ενώ η Μαρίνα υποδέχεται την Άσπα στα Γιάννενα, η Αργυρώ ακούει τη βαθιά εξομολόγηση του Σταύρου για την τραγική στιγμή που του καθόρισε τη ζωή.

Οι δυο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά. Κι ο Αντώνης, όμως, καλείται να διαχειριστεί μια οδυνηρή αποκάλυψη.

Ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους…

Καθώς ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων.

Ο Μαθιός είναι έτοιμος να του μιλήσει για την αγάπη που τρέφει για την Βασιλική…