Σασμός spoiler: Το μέλλον των ζευγαριών! Kαταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha Σασμός. Τα τραγικά γεγονότα που θα συμβούν πρόκειται να αλλάξουν τις ζωές όλων και κυρίως των ζευγαριών της σειράς .Αίμα, αυτοκτονία αλλά και ζήλια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Πέτρος – Σεμίνα

Ο θάνατος χωρίζει τη Σεμίνα με τον Πέτρο. Όταν το ζευγάρι αρχίζει να είναι καλά, ο Αστέρης δολοφονεί τον Πέτρο μπροστά στα μάτια της Σεμίνας . Η κοπέλα πενθεί και αυτό που έγινε δεν μπορεί να το αντέξει .Λέει την αλήθεια στην Αργυρώ για το πώς έγινε το φονικό. Στο μεταξύ αποφασίζει να μη μείνει ούτε λεπτό, στον τόπο που έζησε το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της.

Αργυρώ και Αστέρης

Ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Η Αργυρώ μετά το θάνατο του Πέτρου θέλει εκδίκηση. Ο Αστέρης κρύβεται σε μία σπηλιά όπου τον πήγαινε ο πατέρας του. Αυτό είναι γιατί φοβούνται τα αντίποινα από τα ξαδέρφια του Πέτρου, που έχουν έρθει από το Ηράκλειο .Όμως δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει στην αστυνομία. Από την άλλη η Αργυρώ πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη και για μέρες δεν τρώει και δεν πίνει.

Είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Η μάνα της, τη βρίσκει μέσα στα αίματα και στην κυριολεξία της σώζουν την τελευταία στιγμή. Ο Αστέρης μπαίνει στη φυλακή. Από την άλλη η Μαρίνα αποφασίζει να πάρει το μοναδικό παιδί της και να φύγουν .

Μαρίνα- Αντώνης

Η Μαρίνα έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Σπαράζει για το θάνατο του γιου της και προσπαθεί να σώσει την κόρη της. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει. Έτσι παίρνει την Αργυρώ και φεύγουν μακριά από την Κρήτη . Ο Αντώνης μένει πίσω…

Ξέρει ότι την έχασε για πάντα και δεν τολμά ούτε καν να τη ρωτήσει πού θα πάει . Όμως πάντα θα την έχει στην καρδιά του. Όσο η Μαρίνα θα είναι μακριά αυτός δεν θα τη βγάλει από το μυαλό του.

Μαθιός – Βασιλική

Ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο από τις τύψεις μετά το φόνο που έκανε ο αδερφός του . Μονή του παρηγοριά είναι η Βασιλική και πάει κατευθείαν εκεί, αφού κρύβει τον Αστέρη.Ο ίδιος καταρρέει στην αγκαλιά της . Ο Μαθιός, θέλει να σώσει τον αδερφό του, αλλά και να μείνει και κοντά στη Βασιλική και τον Νικηφόρο .Ο κρυφός δεσμός τους , θα είναι κρυφός για πολλά ακόμα χρόνια.