Ο Μανούσος και ο Γιάννος Μουντάκης, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός μαθαίνουν πως ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερη τη Βασιλική με περιοριστικούς όρους για τον φόνο του Λάζαρου και ζητούν εκδίκηση. Ο πρώτος μάλιστα τονίζει στον Μαθιό πως θα ησυχάσουν μόνο αν δουν ολόκληρη την οικογένεια των Σταματάκηδων να ξεκληρίζεται. «Αν νομίζεις ότι θα τη βγάλεις καθαρή έτσι εύκολα γελιέσαι. Η πληρωμή θα είναι πολύ ακριβή. Ούτε που τη φαντάζεσαι, Σταματάκη. Να φυλάγεστε. Ούλοι σας. Δεν θα αρκεστούμε μόνο σε σένα. Αυτό που έκανε η γυναίκα σου θα το πληρώσετε όλοι, όταν έρθει η ώρα», του λέει και ο Μαθιός θορυβείται.

Ο εισαγγελέας διατάζει τη φύλαξη των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Τρεις μήνες μετά, ο εισαγγελέας θεωρώντας πως το σόι του Λάζαρου έχει ηρεμήσει παίρνει πίσω την εντολή φύλαξης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι Μουντάκηδες να κάνουν την πρώτη μεγάλη τους κίνηση. Και αυτή είναι να βάλουν φωτιά στο αλουμινάδικο, ενώ μέσα βρίσκεται ο Αστέρης. Ευτυχώς εκείνος δεν παθαίνει τίποτα, καθώς η Σάντρα τον σώζει, αλλά για προληπτικούς λόγους ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, με την Αργυρώ να μην λείπει ούτε για λεπτό από το πλευρό του.

 

Ο Χρήστος γίνεται έξαλλος με την επίθεση στο αλουμινάδικο και ζητά να παρουσιαστεί ο Μανούσος Μουντάκης στο γραφείο του. Ομως εκείνος είναι άφαντος. «Μπουχός ο Μανούσος. Μήτε στα τηλέφωνα απαντάει, μήτε μπορεί να τον βρει κανείς. Αφαντος είναι ο άτιμος. Δώστε σήμα. Λιμάνια, αεροδρόμια, να κλείσουν οι έξοδοι διαφυγής τώρα! Ο Μουντάκης δεν θα μας ξεφύγει», τονίζει ο Φραγκιαδάκης. Στο μεταξύ, ο Μανούσος, κρυμμένος σε μια αποθήκη του Ηρακλείου, τα βάζει με τους δικούς του γιατί ο Αστέρης είναι ακόμα ζωντανός. Τότε ο Γιάννος τον ρωτά:

«Σε ψάχνουν παντού αδελφέ. Ολη η αστυνομία είναι στο πόδι. Την έχουν στημένη έξω από τα σπίτια μας. Για πόσο όμως θα μείνεις εδώ χωσμένος;», και ο Μανούσος του απαντά: «Θα εμφανιστώ όταν ο δικός μας ξετελέψει τον Σταματάκη στο νοσοκομείο». Την ίδια στιγμή, ένας άνδρας ντυμένος νοσοκόμος ζητά από τον αστυνομικό που στέκεται στην πόρτα του Αστέρη, να περάσει. Ο αστυνομικός τσεκάρει το δίσκο με το φαγητό και του ανοίγει το δρόμο. «Το φαγητό σας», λέει στον Αστέρη και αφήνει μπροστά του το δίσκο.

Ο άγνωστος άντρας φεύγει και ο Αστέρης δοκιμάζει από το φαγητό, το οποίο είναι δηλητηριασμένο. Ωστόσο ο Αστέρης δεν το τρώει και ευτυχώς γιατί περιείχε υδροκυάνιο. Ωστόσο, πηγαίνει σε άλλο ασθενή τον οποίο σώζουν οι γιατροί!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Tέλος εποχής MotoGP Respsol Honda: Η Repsol θα τερματίσει τη συνεργασία της με τη Honda το 2025

Δημήτρης Σταρόβας: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του καλλιτέχνη