Η απόφαση της Θοδώρας στη σειρά του ALPHA Σασμός, να παντρευτεί τον Τόλη, προκειμένου να καταθέσουν από κοινού αίτηση υιοθεσίας του μωρού που άφησαν έξω απο την πόρτα του παπα-Μιχάλη, θα πέσει στην Ανω Ποριά σαν κεραυνός εν αιθρία. Άπαντες και κυρίως ο Παντελής και η Άννα θα κλονιστούν και θα της συστήσουν να σκεφτεί ξανά την απόφασή της, ωστόσο εκείνη, που δεν βλέπει άλλη λύση για να σώσει το μικρό αγόρι, θα μιλήσει και με τη Στέλλα Καμαριωτάκη ώστε να κανονίσουν τα διαδικαστικά της υπόθεσης.

Οταν η τελευταία όμως της τονίσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να προχωρήσεις μιας και ο Τόλης είχε καταδικαστεί για φόνο, οι ελπίδες της θα καταρρεύσουν. Ο Μανόλης που δεν θα αντέχει να τη βλέπει να λιώνει από τη στενοχώρια της, θα πάρει την απόφαση να μιλήσει στον Γιώργο για εκείνη και την απόφασή της, ενώ δεν θα παραλείψει να του πει ότι παραμένει ερωτευμένη μαζί του.

Ο υποδιευθυντής της αστυνομίας πηγαίνει στο σπίτι της Θοδώρας αποφασισμένος για όλα. Εκείνος αρχικά θα την ειρωνευτεί λέγοντας πως της εύχεται βίον ανθόσπαρτον με εκείνη να απολογείται λέγοντας ότι ήταν άστοχη η σκέψη τους! Ο Γιώργος τότε θα της πει ότι θα μπορούσε να έχει πάει σε εκείνον για να τη βοηθήσει με το μωράκι που θέλει να υιοθετήσει. Τότε εκείνος τη ρωτάει γιατί τα κάνει αυτά με κάποιον που καταδικάστηκε και όχι με τον υποδιευθυντή αστυνομίας!  Θα της εξηγήσει επίσης πως αυτό το παιδί θα το ήθελε κι εκείνος κι όταν η Θοδώρα του πει πως οι δυο τους έχουν τελειώσει εκείνος θα της πει να κάνουν αυτό που θα έκανε και με τον Τόλη. Θα παντρευτούν αλλά θα είναι προσωρινό!

Το κλίμα θα έχει φορτιστεί και από τους δύο και η Θοδώρα θα του πει ότι θα το σκεφτεί. Όσο η κοπέλα θα το σκέφτεται, τόσο ο Γιώργος θα είναι έξαλλος που η πρώην του δεν δείχνει τα πραγματικά της συναισθήματα.

Η απάντησή της τελικά θα είναι θετική, Θα υιοθετήσουν το μικρό αγόρι, όμως η σχέση τους δεν θα παραμείνει τυπική. Προς ευχαρίστηση όλων, το μωρό αυτό θα γίνει η αφορμή για να ενωθεί το ζευγάρι ξανά και να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!