Γύρισε στην Κρήτη χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς για να σκοτώσει τον Ρούσσο και να φύγει ξανά στη σειρά του ALPHA, Σασμός. Ομως, πριν ο Αντρέας κάνει αυτό που του υπαγόρευε η συνείδησή του τα τελευταία χρόνια, ζητά από τον αδελφό του, Τηλέμαχο, να δει από κοντά ξανά τη γυναίκα που τον μεγάλωσε, τη γιαγιά Ειρήνη. Εκείνη θα σπεύσει να πέσει στην αγκαλιά του, θα τον συμβουλέψει όμως όταν γυρίσει σπίτι. Η Μαρίνα όχι απλά θα έχει καταλάβει ποιον συνάντησε η γιαγιά Ειρήνη, αλλά θα την αναγκάσει να το πει και στον Αντώνη. Ο διοικητής θα χαρεί με την πληροφορία και θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβουν τον άντρα που μόνο κακό προκάλεσε στην Ανω Ποριά.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας παραφυλάει έξω από το σπίτι της Καλλιόπης που μένει ο βιολογικός του πατέρας, προκειμένου να τον πετύχει μόνο του και να του επιτεθεί. Και τελικά τα καταφέρνει. «Τόσα χρόνια ονειρευόμουν τη μέρα που θα σε σκότωνα. Και τώρα σε έχω στα χέρια μου αλλά δεν μου φτάνει να σε στείλω στον διάολο μια κι έξω. Θέλω να βασανιστείς όπως βασανίστηκε και εκείνη και μείναμε ορφανοί με τον αδελφό μου», του λέει ο Αντρέας και ο πατέρας του τον παρακαλεί να τον αφήσει να του εξηγήσει. Ομως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Αντρέας δεν τον αφήνει. «Δεν θέλω να ακούσω, ρε. Εσύ και το βρομόσογό σου είστε η αιτία των δεινών μας. Παλιοφάρα Σταματάκηδες», θα φωνάξει βγάζοντας το όπλο του.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, την τραγική στιγμή ανάμεσά τους θα δει η Αννα, η οποία αυθόρμητα θα καλέσει τον Μαθιό για να βοηθήσει. Ο ανιψιός του Ρούσσου, χωρίς να το σκεφτεί, θα τρέξει στο σπίτι της μητέρας του και δεν θα διστάσει να μπει ανάμεσα στους δύο άντρες για να προλάβει το κακό.

«Ασε κάτω το όπλο, Αντρέα. Τι πας να κάνεις; Να σκοτώσεις τον πατέρα σου;», τον ρωτά αρχικά ο Μαθιός και ο Αντρέας του τονίζει: «Δεν είναι πατέρας μου. Οχτρός μου είναι. Φύγε από μπροστά μην την πληρώσεις εσύ».

Ο Μαθιός όμως παλεύει μαζί του προκειμένου να του το πάρει. «Φύγε σου είπα», λέει ξανά ο Αντρέας και δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ο πυροβολισμός. Ο Μαθός πέφτει στα γόνατα, χτυπημένος, ενώ ο Αντρέας στρέφει το όπλο του αυτή τη φορά στον Ρούσσο. «Κι εδά, ήρθε η σειρά σου», τον ενημερώνει. Ο Μαθιός, μην έχοντας χάσει ακόμα τις αισθήσεις του, βγάζει γοργά το όπλο του και πυροβολεί τον Αντρέα. Ο άντρας σωριάζεται στο χώμα.

Η φωνή του Ρούσσου που λέει ουρλιάζοντας «Παιδί μου…» ακούγεται στα πέρατα της γης. Στο σημείο φτάνει ο παπάς, ο οποίος όταν βλέπει τους δύο άντρες να κείτονται στη γη καταλαβαίνει και τρέχει πάνω από τον Μαθιό καλώντας ασθενοφόρο. Ο Ρούσσος πάνω από τον Αντρέα, τον παρακαλάει για συχώρεση. «Παιδί μου, εγώ φταίω για όλα. Μη μου φύγεις τώρα που σε βρήκα. Είμαι εδώ, παιδί μου. Δεν είναι αργά για να γίνουμε πατέρας και γιος. Κρατήσου», τον παρακαλά αλλά ο Αντρέας δεν φαίνεται να έχει τη δύναμη να κρατηθεί.

Πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα, ψελλίζει απλά τη λέξη «Μάνα!»…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τραγωδία ένας εννιάχρονος αναβάτης πέθανε μετά από ατύχημα

Σασμός: Τέλος το κρυφτό με Ρούσσο και Αντρέα- Μία κάννη ανάμεσά τους-Γεννιέται η μικρή Καλλιόπη