Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Μαθιός και ζητά από τη Βασιλική να παντρευτούν εδώ και τώρα στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη χαίρεται που, επιτέλους, Θα παντρέψει το γιο της, αλλά μνήμες από το δικό της γάμο με το λατρεμένο της Βασίλη της προκαλούν πόνο. Έρχεται, όμως, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη και η «καπετάνισσα» αγριεύει, με την Αργυρώ να δέχεται τα πυρά της. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για το φάκελο που άφησε πίσω του,
πριν δολοφονηθεί, ο πελάτης του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.
Οι ετοιμασίες για το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής στη σειρά του ALPHA προχωρούν κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο, καλώντας τον να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος, στο μεταξύ, ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, ενώ η σχέση του με την Αργυρώ πάει από το κακό στο χειρότερο. Παράλληλα, ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί, ενώ ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανώλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. 

Η κατάρρευση του παπά-Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη όμως του Αντώνη στο σπίτι του, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού…

Η συνάντηση του Μανώλη μετον παπα-Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης, που παρεμβαίνει κατηγορώνταςτην Αργυρώ για τα βάσανα του γιου της και της οικογένειάς της.

Μάταια η Βασ1λική στη σειρά Σασμός, προσπαθεί να πείσει τον παπα-Μιχάλη να τους παντρέψει μετον Μαθιο. Λίγο αργότερα, ο παπάς, αφού η προσευχή δεν αλαφραίνει τη συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανώλης πληροφορείται απ’ την παπαδιά Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη κάτι που προβληματίζει την Μαρίνα.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης