Όσο πλησιάζει ο καιρός για να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, έπειτα από τρεις συναρπαστικούς κύκλους επεισοδίων, θα βλέπουμε τους ήρωες να πασχίζουν για τον περιβόητο σασμό ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Όλοι θέλουν να κλείσει ακόμη ένα κύκλος αίματος, που στοίχισε τη ζωή πολλών αθώων και άλλαξε εντελώς τον χαρακτήρα άλλων.

Όπως ήδη έχουμε δει, η Βασιλική αναμένει την ώρα που θα κρατήσει στα χέρια της το μωρό που περιμένει προκειμένου μετά τον θάνατο του Νικηφόρου να καταφέρει να χαμογελάσει ξανά στη ζωή της. Όλοι ελπίζουν πως αυτό το μωρό θα φέρει μια ελπίδα για το μέλλον.

Από την άλλη, όμως, η ίδια γνωρίζει πως μετά τη γέννα ο Μαθιός θα ομολογήσει τον φόνο του Στεφανή και θα παραδοθεί στην Αστυνομία, όπως έχει υποσχεθεί στη Μαρίνα. Λίγο μετά και συγκεκριμένα ένα επεισόδιο πριν δούμε το μεγάλο και δραματικό φινάλε, φτάνει η στιγμή που η Βασιλική Θα φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό της τον Μαθιό και όλους όσοι την αγαπούν. Ύστερα  από κάποιες ώρες, η κόρη του ζευγαριού γεννιέται και όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Βασιλική και ο Μαθιός κρατούν στα χέρια τους το κοριτσάκι τους και χαμογελούν. Όλοι τούς εύχονται για το νέο μέλος όπως αναφέρει το MyTv, ενώ μία πρόταση Θα τους εκπλήξει.

Ο Παύλος, θέλοντας να συνάψει σασμό με την οικογένεια, αποφασίζει πως θέλει να βαφτίσει αυτό το μωρό προκειμένου να αποδείξει σε όλους πως πια δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και με αυτόν τον τρόπο να δώσουν τέλος στη μεταξύ τους έχθρα. Η Βασιλική και ο Μαθιός δέχονται με μεγάλη χαρά, αν και όταν γίνεται γνωστή αυτή η κουμπαριά εξοργίζει ακόμη περισσότερο τους Μουντάκηδες, οι οποίοι βλέπουν πια ακόμη και τον Παύλο ως εχθρό τους. Εκείνος υπόσχεται στη Βασιλική να είναι πάντα δίπλα στην κόρη της και να την προστατεύει απ’ όλους.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

To Γκραν Πρι Φόρμουλα 1 στον Καναδά απειλείται από τη βροχή;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόλυτη δυστυχία για Ντίνο και Αμαλία- Η Μιράντα τα αποκαλύπτει όλα!