Στο μέτωπο των Σταματάκηδων ο Αστέρης και ο Μαθιός της σειράς Σασμός, συνεχίζουν τις προσπάθειες να τα ξαναβρούν η Αργυρώ και η Βασιλική η συνάντηση των δύο γυναικών όμως τον ανησυχούν λήγει άδοξα με τη Βασιλική να φεύγει ανήσυχη, καθώς η Αργυρώ δε δείχνει καμία διάθεση να συγχωρήσει τον Μαθιό ή να κρατήσει για πολύ ακόμη το στόμα της κλειστό αναφορικά με το έγκλημά του. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος συνεχίζει τις έρευνες και τις ανακρίσεις για τον φόνο του Στεφανή κι ενώ ο Μαθιός επιμένει ότι ένοχος είναι ο Βαγγέλης, αυτός καλεί στο γραφείο του τον Μανόλη, ο οποίος αυτή τη φορά είναι έτοιμος να λυγίσει και να πει την αλήθεια.

Η Αργυρώ δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την οργή της απέναντι σε αυτόν και τη Βασιλική, γεγονός που μεγαλώνει διαρκώς το χάσμα μεταξύ τους.

Ο Παύλος από την πλευρά του έπειτα από όσα του λέει ο Μαθιός για την Εύα και τα σκοτεινά της σχέδια, εξαγριώνεται και πάει να την προειδοποιήσει για τελευταία φορα να μείνει μακριά τους. ‘Ομως, η Βασιλική αντιλαμβάνεται την κίνησή του σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV και αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει, περιπλέκοντας κι άλλο την κατάσταση. Στο μεταξύ, κι ενώ στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί μεγάλη αναταραχή λόγω της εξαφάνισης του Αντρέα, η Μαρίνα μαθαίνει τι προηγήθηκε, δηλαδή την αποκάλυψη του πραγματικού του πατέρα, και σοκάρεται. Για άλλη μια φορά διαπιστώνει ότι η οικογένειά της είναι γεμάτη με σκοτεινά μυστικά τα οποία πληρώνονται με αίμα, και τα βάζει με τη γιαγιά Ειρήνη, που κρατούσε τόσα χρόνια το στόμα της κλειστό. Η Αργυρώ, που επίσης μαθαίνει πως ο Αντρέας έχει αίμα Σταματάκη, παγώνει και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με έναν νέο κίνδυνο, από τον οποίο δεν προλαβαίνει να προφυλαχθεί.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Αυτές τις εκπομπές θα παρουσιάζει στο MEGA

F1 Mercedes W15: Toto Wolff, επιτέλους κάτι διαφορετικό!!!

ΕΚΟΜΕ: Θα επιχορηγεί μόνο ακριβές παραγωγές