Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός αναμένεται να είναι συγκλονιστικά αφού οι εξελίξεις δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο στη σειρά του Alpha. Ειδικά τώρα που θα αποφυλακιστεί ο Κώστας, η αγωνία μεγαλώνει αφού κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει η Άσπα.

Και όμως. Το θύμα βίας του Κώστα θα πάρει την απόφαση να ακολουθήσει την Μαρίνα και την Αργυρώ στα Γιάννενα. Μπορεί να έχει απομακρυνθεί προς το παρόν από κοντά της, όμως ο ίδιος δε πρόκειται να τα παρατήσει.

Το γεγονός ότι εκείνη έκανε καταγγελία αλλά και η απομάκρυνσή της από το σπίτι και την καντίνα, έχουν εξοργίσει τον Κώστα. Είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει ξανά. Με ποιο τρόπο όμως; Και πάλι με βία.

Δεν έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν και δε την θέλει κοντά του επειδή την αγαπάει πραγματικά. Όλα είναι ένα παιχνίδι εκδίκησης, με αποτέλεσμα η ηρωίδα μας να μπαίνει για ακόμη μια φορά σε κίνδυνο.
Δίχως δεύτερη σκέψη και χωρίς να γνωρίζει πως ο Κώστας είναι έτοιμος για όλα η Άσπα πηγαίνει στα Γιάννενα. Θέλει να αγκαλιάσει την οικογένειά της, να σταθεί στο πλευρό τους βοηθώντας όπως μπορεί.
Η Μαρίνα την υποδέχεται με χαρά. Αντίστοιχα, η Αργυρώ νιώθει πως έχει δίπλα της το στήριγμά της. Η Άσπα ξεκινά δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στα Γιάννενα, αναζητώντας δουλειά. Θέλει να μείνει μόνιμα, θέλει να βοηθήσει όπως μπορεί τόσο τον εαυτό της, όσο και την οικογένειά της.

Από την άλλη, το δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη, του Διοικητή στη σειρά Σασμός του Alpha, θα επιστρέψει από την  Σητεία όπως εξομολογείται ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Μύρωνας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα της Άσπας αφού κλήθηκε και ο ίδιος να αντινετωπίσει παρόμοια κατάσταση με την αδερφή του.

Ο Δημήτρης Μαμιός που ξυρίζει ακόμα και το μουστάκι για το χατίρι της Άσπας, είπε επίσης πως στέκεται στο πλευρό του Αστέρη αφού κατανοεί ότι η δολοφονία του Πετρή ήταν μία συγκυρία και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιος ήταν ο θύτης και ποιο το θύμα. Εκφράζει τον σεβασμό του προς τον «διοικητή» του αλλά και μέντορά του Αντώνη Φραγκιαδάκη, κατά κόσμο Δημήτρη Ήμελλο, γιατί του έχει σταθεί σαν πατέρας αφού τους γονείς του τούς έχασε πολύ νωρίς.