Όπως θα δούμε στη σειρά  Σασμός, ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους στην Αστυνομία. Πώς όμως θα καταφέρει ο Αντώνης να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη

Σασμός: Δευτέρα 21 Μαρτίου
Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους;

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη.

Η Άσπα παίρνει μία απόφαση στη σειρά του Alpha που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

 

Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή… Την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν ένα ονειρικό διήμερο μαζί, χωρίς να υπολογίζουν την ανατροπή που θα αλλάξει για μία ακόμα φορά στη ζωή τους. Στο γραφείο του Αντώνη ο περιβόητος Αμερικανός ομολογεί τον φόνο του Στεφανή. Εγώ τον σκότωσα, λέει, με τα λόγια του να προκαλούν ραγδαίες εξελίξεις. Καλλιόπη και Νικηφόρος ανάστατοι ψάχνουν να βρουν τον Παναγιώτη και τη Βασιλική. Ο Καραπάνος από την άλλη μεταφέρει το νέο στον Αστέρη, που νιώθει πια το πλήρες βάρος της πράξης του να τον συντριβεί. Καθώς το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση τον αδικοχαμένο Πετρή. Και παρηγοριά σε κάποιον που το αφήνει όλα πίσω του για να τις βρει.

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη την βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο. Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιο του που θα τον αναστατώσει και ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμη βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Η Θεοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις για τον Πέτρο. θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα. Συγκεκριμένα, πέφτει από τη σκάλα, με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί.