Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός στα ίχνη της Σεμίνας . Ο Μαθιός στη σειρά του ALPHA, Σασμός, ανακαλύπτει πως η Σεμίνα ήταν μάρτυρας της δολοφονίας του Πετρή και την αναζητά παντού. Παράλληλα, η Αργυρώ με τη Μαρίνα ξεκινούν τη νέα τους ζωή στα Γιάννενα. Ο Αστέρης από την άλλη ξεσπάει εναντίον της Καλλιόπης μαθαίνοντας πως εκείνη εκφόβισε τις γυναίκες για να τις διώξει.

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντάει την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία.

Την ίδια στιγμή, η Θοδωρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι αυτά που έχει κάνει. Την επόμενη μέρα, η Αργυρώ με τη Μαρίνα φτάνουν στα Γιάννενα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούργια αρχή στη ζωή τους. Πίσω στην Κρήτη, ο Αντώνης οργανώνει με τον Γεράσιμο το σχέδιο προσέγγισης του Καραπάνου, ενώ η Στέλλα με τον Μαθιό αναζητούν απεγνωσμένα τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη. Παράλληλα, ο τελευταίος έρχεται πιο κοντά με τον Καραπάνο. Στο χωριό, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την Καλλιόπη.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 108 στις 15/03/22

Ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με την μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της καινούριας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους. Όσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, εκείνος καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του.

Ο Γεράσιμος από την άλλη συναντά για πρώτη φορά τον Καραπάνο, τη μέρα που έχει γενέθλια ο χαμένος του γιος. Καθώς η πόρτα της φυλακής κλείνει οι δυο άντρες βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον…Πόσα μυστικά κρύβει ο νεαρός αστυνομικός;

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 109 στις 16/03/22

Η γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος την βοηθάει στις ερημιές. Μια σχέση εμπιστοσύνης γεννιέται στα Ιωάννινα… Η Καλλιόπη δεν μπορεί να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιός της. Ο αδερφός του Σταύρου, Βαγγέλης, μπλέκει άσχημα, ενώ η Μαρίνα γνωρίζει την Δέσποινα. Μια φιλία δημιουργείται μεταξύ των δύο χαροκαμένων γυναικών.

Ο Γεράσιμος παίρνει ένα περίεργο μήνυμα για τα γενέθλιά του. Η Θοδώρα λέει στην Άννα ότι η φίλη του Μανόλη, η Κλαίρη είναι τυφλή. Πώς θα το πάρει ο Παντελής όταν το μάθει; Ο Μαθιός προσπαθεί να βρει τα ίχνη της Σεμίνας για να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του αδερφού του. Και θα φτάσει πολύ μακριά για να τα βρει. Κάπου που δεν θα περίμενε κανείς…