Η γιαγιά Σταματάκαινα εμφανίστηκε στον ύπνο της Καλλιόπης στη σειρά Σασμός λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου, και την προειδοποίησε. Tης είπε να σταματήσει τη σχέση του γιου της Αστέρη με την Αργυρώ, να μη δώσει έγκριση γι αυτόν τον γάμο, αλλιώς μεγάλο κακό θα μπει ξανά στο σπιτικό της και συγκεκριμέ-να πάνω από το παιδί της.

Η «καπετάνισσα», που είχε ξυπνήσει τρομαγμένη από εκείνο το όνειρο, προσπάθησε να διώξει τις κακές σκέψεις, όμως στον τρίτο κύκλο της σειράς του ALPHA θα διαπιστώσει με λύπη της πως η πεθερά της είχε δίκιο.

Η κατάρα, που συνοδεύει για πάνω από 100 χρόνια τις οικογένειες Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, είναι ακόμα ενεργή. Μετά τον θάνατο του Μάνθου Σταματάκη, της Ανθούλας Σταματάκη και του Άγγελου Βρουλάκη, ένας ακόμα χαμός θα επισκιάσει όχι μόνο τις δύο οικογένειες αλλά σύσσωμο το πολύπαθο χωριό της Ανω Ποριάς.

Ωστόσο, η ισχυρή γυναίκα της οικογένειας θα αργήσει να μάθει ότι ο γιος της παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του και αυτό γιατί μετά την περιπέτεια που θα ζήσει με την υγεία της, δεν θα θέλουν να την ταράξουν.

Το κακό όμως για το σπίτι της Καλλιόπης παραμονεύει και θα πέσει όπως όλα  δείχνουν,  πάνω στον εγγονό της. Στον αθώο Πετρή που έχει φέρει χαρά και ζωντάνια στις δύο οικογένειες. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, δε θα νιώσουν ότι το παιδί τους κινδυνεύει σε αντίθεση με την Καλλιόπη που θα προσπαθήσει να το προφυλάξει.

Η καπετάνισσα θα προσπαθήσει πολλές φορές να μείνει μόνη με το μικρό για να το προφυλάξει αν και η Αργυρώ δεν ξεχνά τη λαχτάρα που πέρασε. Η Καλλιόπη θα μάθει στα μέσα της σεζόν ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί και τότε βεβαιώνεται ότι η οικογένειά της θα βάλει πάλι μαύρα. Μάλιστα, σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, ο μικρός Πετρής θα είναι στόχος της κατάρας της Σταματάκαινας!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ για την τρίτη σεζόν