Η Τζένη με τον Μανώλη στη σειρά Σασμός, θέλουν να απολαύσουν μερικές χαλαρές στιγμές οι δυο τους, αλλά έχουν κανονίσει να συναντηθούν με τον Νικηφόρο και τον καλούν στο τηλέφωνο για να δουν πού θα βρεθούν.

Εκείνος δεν απαντά, γιατί θέλει να τους κάνει πλάκα. Βρίσκεται όμως έξω από το σπίτι όπου είναι και εκείνοι. Η Τζένη λέει στον Μανώλη πως, αφού ο Νικηφόρος δεν απάντησε, ίσως να μην μπορεί να βρεθούν και αρχίζει να τον φιλάει. Πριν καλά καλά το καταλάβουν, οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι… Ο Νικηφόρος αποφασίζει να τους αιφνιδιάσει και ξεκλειδώνει στα κλεφτά την πόρτα, αλλά σοκάρεται όταν ακούει τα βογγητά του πάθους τους.

Εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα και τους πιάνει στα πράσα. Οι δυο τους σοκάρονται που τον βλέπουν μπροστά τους και η σχέση τους αποκαλύπτεται με τέτοιο τρόπο.

Σκόπευαν να του το πουν κάπως διαφορετικά... Η αντίδραση του Νικηφόρου είναι πολύ άσχημη. Τους λέει ότι πίστευε πως είναι αδέλφια και ότι τα λένε όλα ενώ απευθυνόμενος στην Τζένη αναρωτιέται πώς μπορούσε να τον κοιτάζει στα μάτια!

Τους λέει ότι τους θεωρούσε οικογένεια και εκείνοι τον πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο!

Μανώλης και Τζένη στενοχωριούνται πολύ… Φυσικά από το μυαλό του Νικηφόρου δεν περνά ούτε κατά διάνοια το γεγονός ότι ο κολλητός του είχε δει τον δολοφόνο του πατέρα του (ή αυτού που θεωρεί πατέρα του) και όλα αυτά τα χρόνια τού λέει ψέματα. Όταν το μάθει, θα έρθει το πραγματικό τέλος τη φιλίας τους…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αρένα: Ο Πάτερ Αντώνιος σπάει τη σιωπή του στη Μαρία Αναστασοπούλου

Απίστευτη παραγγελία 50 μπέργκερ στις 3 τα ξημερώματα, έγινε viral! (vid)

OPEN, MEGA, ΑΝΤ1: Ολική ανατροπή για τις ψυχαγωγικές εκπομπές