Η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπηση του Μαθιού στη σειρά Σασμός. Εκείνος προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά παραμένει ανένδοτη, ενώ δε θα διστάσει να έρθει και σε σύγκρουση με τον πατέρα της.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει το Γιώργο έκπληκτο, και τον πεισμώνει να ανακαλύψει την αλήθεια. Κι όσο η Εύα τελειοποιεί το πλάνο εξόδου της, με το τελειωτικό της χτύπημα, εκείνος αποφασίζει να στήσει μια παγίδα εναντίον της.

Η ιδέα της Καλλιόπης να πάρουν ο Τόλης και η Θοδώρα το μωρό, αρχίζει να υλοποιείται και να αποδίδει καρπούς. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τη Θοδώρα, της οποίας την προσοχή τραβάει ο πλέον απρόσμενος άνδρας. Μία σοκαριστική αποκάλυψη θα θρυμματίσει την ηρεμία στο χωριό, και θα θέσει τα πράγματα σε αντίστροφη μέτρηση.

Η Στέλλα με τον Χρήστο περνάνε μια όμορφη βραδιά και έρχονται πιο κοντά. Η Θοδώρα καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση αν θέλει να κρατήσει το μωρό, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει στην άκρη τα αισθήματά της για τον Γιώργο. Η Εύα φεύγει από το ξενοδοχείο, όμως η αστυνομία είναι αποφασισμένη να την βρει. Ο Παύλος πρέπει να αποφασίσει αν θα βοηθήσει ή όχι την Εύα, την στιγμή που ο Βαγγέλης του δίνει την λύση. Όσο η γιαγιά αποκαλύπτει στην Καλλιόπη το μεγάλο μυστικό που κρατάει για χάρη της, την περιμένει μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, αφού ο Αστέρης και ο Μαθιός πάνε κατευθείαν στην παγίδα που τους έστησε η Εύα.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

MotoGP Ducati: Ο Marquez διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιδιώξει τον τίτλο το 2024

ΕΡΤ: Βάζει τέλος σε 1 από τις 2 σειρές του