Η σφαίρα του Ευθύμη Φαρμάκη μπορεί να βρήκε στο κεφάλι τον Αντώνη στη σειρά Σασμός αλλά στην πραγματικότητα εκείνη που διαλύθηκε ήταν η πιστή του σύντροφος.

Η γυναίκα του, Μαρίνα Βρουλάκη, δεν έφυγε από το νοσοκομείο παρακαλώντας τον Θεό για ένα θαύμα, ενώ δύναμη έπαιρνε από τον ίδιο τον Αντώνη που από καιρό τής είχε υποσχεθεί πως ό,τι κι αν συμβεί, εκείνος θα ήταν στο πλευρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνόμος θα υποβληθεί σε ακόμα ένα χειρουργείο και ενώ οι γιατροί θα αρχίσουν να μιλούν για σταδιακή ανάρρωση, ο Αντώνης θα συνέλθει αλλά δεν θα θυμάται κανέναν.

Σύμφωνα με τους γιατρούς πάσχει από μετατραυματική αμνησία  αλλά θα επανέλθει σύντομα.
Η Μαρίνα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αλλά Θα «βομβαρδίσει» τον άντρα της Αιμιλίας με ερωτήσεις για το τι πρόκειται να συμβεί!

Ο Αντώνης θα δυσκολευτεί πολύ να αναγνωρίσει το πρόσωπο της Μαρίνας. Ολα γύρω του κάτι θα του θυμίζουν αλλά τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο για εκείνον. Θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά από μέρες αλλά και πάλι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά του αφού όλα θα του φαίνονται ξένα. Το ίδιο και η μετάθεσή του στην Αθήνα, η οποία και θα αναβληθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή θα ικανοποιήσει εν μέρει τον Ευθύμη, που θα ξέρει ότι ο αστυνόμος παραμένει στο χωριό και εξακολουθεί να είναι ένας υπαρκτός στόχος για εκείνον, εκείνη όμως που θα συγκλονιστεί από την εξέλιξη της υγείας του θα είναι η Καλλιόπη. Η οποία του λέει ποια είναι και το γεγονός ότι έχουν τσακωθεί.

Εκείνος θα γνέψει συγκαταβατικά, ενώ η Μαρίνα θα την παρακαλέσει να μην τον πιέζει. Στο πλευρό του θα είναι ακόμα και ο Παύλος που θα του μιλάει συνέχεια. Η Μαρίνα μέρα με τη μέρα θα απογοητεύεται. Δεν θα μπορεί να δεχτεί πως ο άντρας που αγάπησε δεν την κοιτάζει με το ίδιο βλέμμα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Στήνουν παγίδα για να «τελειώσουν» με την Ζέτα!

Αυτός θα είναι ο φορ του Ολυμπιακού και του χρόνου

Μαύρο Ρόδο: Έτσι «τελειώνουν» την ηγουμένη ο Μανώλης και η Ευτυχία!