Όταν πέθανε ο Λάζαρος στη σειρά Σασμός, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης διέταξε όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη να κάνουν τεστ DNA για να δει αν το γενετικό υλικό ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο κρησφύγετο. Όλοι πέρασαν από αυτή τη διαδικασία και μάλιστα βγήκαν αρνητικοί, αλλά λίγο πριν κάνει και η Βασιλική το δικό της τεστ, έκανε μια κουβέντα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος. Η Βασιλική Σταματάκη επιβεβαίωσε τις αρχικές του υποψίες πως εκείνη είχε πάει να βρει τον δολοφόνο του Νικηφόρου και χωρίς να του το ζητήσει, της υποσχέθηκε να την καλύψει, αφενός γιατί είναι έγκυος και αφετέρου γιατί εκείνος ξέρει ότι δεν ευθύνεται η Βασιλική για τον θάνατό του.

Μαθιός, Βασιλική και Καλλιόπη ευχαρίστησαν τον Αντώνη για την πρόθεσή του και ενώ εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα ξεχαστεί, ο Χρήστος Γιακωβάκης στα επόμενα επεισόδια θα ανοίξει ξανά την υπόθεση.

Για την ακρίβεια, όλα θα ξεκινήσουν όταν ζητήσει από τον Αντώνη τη λίστα με τα άτομα που υποβλήθηκαν σε τεστ DΝΑ. Ο τελευταίος παρόλο που θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο, τελικά θα αναγκαστεί να στείλει τη λίστα, από την οποία φυσικά θα λείπει το όνομα της Βασιλικής. Ο ίδιος θα πει ότι επειδή είναι έγκυος δεν έγινε η διαδικασία ενώ εγγυάται ο ίδιος για εκείνη!

Κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να λούζει τον Μαθιό και τη Βασιλική σαν μάθουν πως ο Γιακωβάκης θέλει να κάνει τεστ DNA και στη μητέρα του Νικηφόρου. Ο Μαθιός θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο όταν ο εισαγγελέας δει τα αποτελέσματα του τεστ και διατάξει τη σύλληψή της. Ο Αντώνης θα κάνει αυτό που θα του επιβάλλει ο ανώτερός του, ενώ και ο ίδιος θα περάσει από αυστηρή ανάκριση.

Λίγη ώρα αργότερα η Βασιλική θα βρεθεί στο κρατητήριο, με τον άντρα της και την Καλλιόπη να παρακαλούν όλους να την προσέχουν. Η Ντίνα, ο Μύρωνας και ο Γιώργος θα εγγυηθούν για την ασφάλειά της, ωστόσο ο Χρήστος που θα την ανακρίνει ξανά, θα είναι σκληρός μαζί της για όσα συνέβησαν πάνω στο βουνό. Η σύλληψή της θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό και περισσότερο από όλους θα κλονιστεί ο Τηλέμαχος, που ήταν σίγουρος ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Μαθιός.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;