Μετά από τρία χρόνια, φτάνει επιτέλους η στιγμή που όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν στη σειρά του ALPHA, Σασμός. Η στιγμή δηλαδή που θα γίνει πια ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Ομως αυτόν δεν θα τον φέρει ο γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ, αλλά η Καλλιόπη με τον Παύλο Βρουλάκη.
Είναι γεγονός πως ο Παυλής στα μικράτα του ήταν ερωτευμένος με την Καλλιόπη, μόνο που εκείνη από μικρή δεν είχε μάτια για άλλον εκτός του Βασίλη Σταματάκη. Ο Παύλος αποχώρησε ευγενικά τη δέγραψε από την καρδιά του και συνέχισε τη ζωή του με τη γυναίκα που γνώρισε μετά, την Αιμιλία.

Από τη στιγμή όμως που γύρισε στο χωριό, παρά την έχθρα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τις σκληρές κουβέντες που κατά καιρούς αντάλλασσαν, εκείνος φαίνεται πως δε σταμάτησε ποτέ να βλέπει απέναντί του τη γυναίκα που ερωτεύτηκε τότε. Και μάλιστα, της το θύμισε.
Στο επόμενα επεισόδια, βλέποντας η Καλλιόπη τα παιδιά της να είναι ευτυχισμένα και με τις γυναίκες που λατρεύουν, θα νιώσει τη μοναξιά να την πνίγει.
Την ίδια ώρα, ο Παύλος δεν Θα λείπει από το πλευρό της αφενός γιατί έχει συναισθήματα για εκείνη και αφετέρου γιατί θέλει να προχωρήσει τις διαδικασίες για τον πολυπόθητο σασμό.

Εκείνη θα τον ρωτήσει αν θέλει να μείνουν μαζί και εκείνος θα της ζητήσει να του κάνει την τιμή να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Εκείνη στην αρχή θα ταραχθεί που θα αφήσει άλλον άντρα να μπει στη ζωή της αλλά τελικά θα δεχθεί!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι