Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της τρίτης και τελευταίας σεζόν της σειράς Σασμός, οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μία τελική αναμέτρηση των λαθών τους, των εγκλημάτων τους και των λάθος επιλογών τους. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα βρίσκεται και η Εύα. Η τελευταία, κυριευμένη από μία εκδικητική μανία εναντίον του Μαθιού και της Θοδώρας, χάνει και τον τελευταίο σύμμαχο που της είχε απομείνει, που ήταν ο Παύλος.

Ο τελευταίος, μαθαίνοντας τις εγκληματικές ενέργειες εναντίον των δύο πρώτων όπως αναφέρει το MyTV, αποφασίζει να τη σταματήσει πριν προλάβει να βλάψει κάποιον άλλον. Ο Παύλος την καταδίδει στην Αστυνομία και η Εύα οδηγείται στη φυλακή, καθώς τη βαραίνουν πολλές και βαριές κατηγορίες. Ωστόσο, με αυτή την κίνηση ο Παύλος όχι μόνο δεν καταφέρνει να τη σταματήσει, αλλά την εξοργίζει ακόμη περισσότερο.

‘Οπως θα παρακολουθήσουμε, η Εύα ακόμη και μέσα από το κελί της σχεδιάζει μεθοδικά εκδίκηση για όσους την πολέμησαν. Και πρώτος στη λίστα της βρίσκεται πια ο άνθρωπος που άλλοτε θεωρούσε οικογένεια: ο Παύλος. Η Εύα καταφέρνει και έρχεται σε επαφή με κάποιους δικούς της εκτός φυλακής και τους δίνει μία συγκεκριμένη εντολή: Να σκοτώσουν τον Παύλο. Πιστεύει πως εκείνος ευθύνεται για όσα περνάει και πως εξαιτίας του δεν κατάφερε να εκδικηθεί για τον θάνατο του Ευθύμη.

Θεωρεί ότι την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο και ορκίζεται να τον τιμωρήσει. Από την άλλη, ο Παύλος είναι ικανοποιημένος με την έκβαση των πραγμάτων και πιστεύει πως τώρα που η Εύα είναι στη φυλακή και θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό μπορεί πια ο Μαθιός να ζήσει μία ήρεμη ζωή και ο Γιώργος με τη Θοδώρα να προσπαθήσουν να είναι και πάλι μαζί. Δεν μπορεί, όμως, να φανταστεί πως η γυναίκα έχει δώσει εντολή δολοφονίας για εκείνον και σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τους επίδοξους δολοφόνους του. Οι άντρες της Εύας παρακολουθούν τον Παύλο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τον χτυπήσουν. Και αυτή δεν αργεί να έρθει. Κάποια στιγμή που ο άντρας κυκλοφορεί αμέριμνος στο χωριό, οι πληρωμένοι δολοφόνοι τον σημαδεύουν και τον πυροβολούν.’Υστερα από αυτόν τον πυροβολισμό, τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα του ALPHA