Ο Αντώνης συμβούλεψε τη Θοδώρα στη σειρά Σασμός να μην αποκαλύψει σε κανέναν και ειδικά στη Μαρίνα τα όσα είχε πει στον Αστέρη και τον έκαναν να πιστεύει πως ο Μανώλης είχε δει τον Πέτρο να κάνει κακό στον Στεφανή. Είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης αρχίζει να έχει μυστικά από τη γυναίκα του. Ξέρει πολύ καλά πως, αν η Μαρίνα μάθει την ανάμιξη της Θοδώρας στη δολoφονία του γιου της, όχι μόνο θα χαλάσει τη σχέση της με τους Αγγελάκηδες, αλλά ακόμα και ο δικός τους γάμος θα μπει σε κίνδυνο. Στην Κρήτη όμως τίποτα δεν μένει για πάντα κρυφό! ‘Ετσι, όταν το μυστικό βγει στη φόρα, το αγαπημένο ζευγάρι δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως παλιά…

Η Καλλιόπη από την άλλη, αναγκάστηκε να δεχτεί μια Βρουλάκη για νύφη της όπως αναφέρει το Τηλέραμα.

Υποχώρησε και τη δέχτηκε μέσα στο σπίτι της.‘Εκανε υπομονή μόλις έμαθε ότι το παιδί της Αργυρώς είναι δικός της εγγονός. Δέχτηκε ακόμα και να μην του αλλάξουν το όνομα και τον λέει Πετρή. Οι υποχωρήσεις όμως έχουν και ένα όριο! Η Καλλιόπη τραβάει πια τις κόκκινες γραμμές της και είναι αποφασισμένη να μη δεχτεί τίποτε άλλο. Ο μικρός είναι ένας Σταματάκης και έτσι θέλει να τον μεγαλώσει η ίδια ως γιαγιά του.

Η άλλη οικογένεια καλά θα κάνει να κρατήσει τους τύπους στη σειρά Σασμός να παραμείνει σε απόσταση, να μην έχει απαιτήσεις, γιατί η καπετάνισσα κάθισε αρκετό καιρό με σταυρωμένα χέρια. Στο ήδη ανοιχτό μέτωπο με τους Βρουλάκηδες προστέθηκε τώρα και αυτό του Νικηφόρου, που γνωρίζει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του.
Η Καλλιόπη λυγίζει, η υγεία της κλονίζεται και όλα μοιάζουν τόσο εύθραυστα. Η καπετάνισσα όμως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει ‘Εχει να καταστρώσει τα επόμενα σχέδιά της. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουν τον Νικηφόρο και να τον πείσουν να κρατήσει το στόμα του κλειστό! Ο Μαθιός είναι πολύ σημαντικός για εκείνη και για όλη της την οικογένεια.

Δεν πάλεψε με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει εκτός φυλακής για να τους προδώσει τώρα ένας δικός τους! Μετά το σοκ, ο Νικηφόρος πρέπει να μάθει να ζει με αυτό που συνέβη και να πάψει να φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί! Και αν δεν μπορεί να το καταλάβει με το καλό, η θεία Καλλιόπη θα του το μάθει με το στανιό!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Σάλος με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν τη Δαλάκα να…

H viral τούμπα της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, αναστάτωσε το instagram (vid)

Νίκος Κοκλώνης: Ακόμη να υπογράψει το τελικό συμβόλαιο με OPEN