Η Βικτωρία που έχει αποφασίσει να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τη Δεσποινιώ στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, την πουλάει σε έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερό της, έναντι μεγάλης αμοιβής. Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η πρώτη τους γνωριμία γίνεται σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου κύριοι πλούσιων και γνωστών οικογενειών, εκτός από την αναζήτηση συνοδού, επιδίδονται και σε κυνήγι ζώων. Ο άνδρας αυτός όχι απλά ενθουσιάζεται που βλέπει τη Δεσποινιώ, αλλά της προτείνει και να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, γεγονός που θα ενθουσιάσει τη Βικτωρία, που βλέπει την «αξία» της Δεσποινιώς να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Όλα τα παραπάνω όμως, καταστρέφονται όταν στην ίδια εκδήλωση βρεθεί και ο Τάσος Μέρμηγκας, ως συνοδός ενός πλούσιου κυρίου. Το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί και μετά το αρχικό σοκ θα πλησιάσει ο ένας τον άλλον για να μιλήσουν, δημιουργώντας υποψίες στους γύρω του για το παρελθόν τους.

Ο Τάσος της λέει αρχικά ότι την έψαξε παντού και ζούσε με τη σκέψη της ενώ ήλπιζε ότι θα μπορέσει κάποια στιγμή να της εξηγήσει.

Εκείνη δεν χάνει χρόνο να τον ρωτήσει αν είναι ευχαριστημένος με το οικοδόμημα που εκείνος έφτιαξε, δείχνοντας τον εαυτό της. «Αγάπη μου, τι λες;», Θα της πει. Και συνεχίζει: «Πάμε τώρα να φύγουμε από εδώ. Δεν σε ξέχασα ούτε για ένα λεπτό. Σ’ αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο». Όμωβς η απάντηση από τη Δεσποινιώ θα τον καθηλώσει. «Καλύτερα πόρνη, παρά μαζί σου. Μην με ενοχλήσεις ποτέ ξανά», του λέει και επιστρέφει στον συνοδό της.

Ο Τάσος, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της, σχεδόν σαν υπνωτισμένος πηγαίνει στο πεδίο που γίνεται το κυνήγι ζώων…

Οι πλούσιοι άντρεs ξαφνικά αντιλαμβάνονται πίσω από κάτι θάμνους» κίνηση και θεωρώντας πως πρόκειται για κάποιο ζώο αρχίζουν να πυροβολούν. Στη συνέχεια επικρατεί παγωμάρα όταν αντιλαμβάνονται πως δεν χτύπησαν κάποιο ζώο, αλλά άνθρωπο και μετά δημιουργείται πανικός. «Υπάρχει τραυματίας μέσα στο πεδίο βολής. Σταματήστε να πυροβολείτε», φωνάζει μια γυναίκα και όλοι τρέχουν να δουν ποιος είναι αυτός που χτυπήθηκε. Ένας άνδρας αυτοκτόνησε», θα πει άλλος παρευρισκόμενος και η Δεσποινιώ καταλαβαίνει αμέσως. Τρέχει στο σημείο που ο πρώην αγαπημένος της είναι πεσμένος και γεμάτος αίματα και ξεσπάει σε λυγμούς

Του ζητάει συγνώμη αλλά πλέον είναι αργά. Πέφτει πάνω στο άψυχο σώμα του και με δυσκολία καταφέρνει η Βικτωρία να την τραβήξει πίσω. Την ίδια στιγμή, ο άνδρας που είχε τάξει ένα τεράστιο ποσό στην Βικτωρία για να την κάνει δική του, αποχωρεί θιγμένος και προδομένος «σπάζοντας» έτσι τη συμφωνία του. Η Δεσποινιώ επιστρέφει μόνη της. Τρέχει στο σπίτι που της παραχωρεί η Βικτωρία περιμένοντας τον επόμενο πελάτη της…

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Tέλος εποχής MotoGP Respsol Honda: Η Repsol θα τερματίσει τη συνεργασία της με τη Honda το 2025

Δημήτρης Σταρόβας: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του καλλιτέχνη