Το εργοστάσιο του Κοσμά Κοτρώτση στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, θα γίνει στάχτη και εκείνος θα κατηγορήσει τους υπαλλήλους του για εμπρησμό. Ένας από αυτούς θα βρεθεί έξω από το σπίτι του να τον πυροβολήσει. Μόνο που η σφαίρα θα βρει τον Σώτο!

Η σφαίρα που είχε αποδέκτη τον Κοσμά, βρήκε τελικά τον Σώτο. Νέλλα και Κοσμάς χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν ο γιατρός τούς πει πως ο γιος τους δεν μπορεί να περπατήσει. Ωστόσο η Άννα, μια νοσοκόμα που Θα γνωρίσουν στην κλινική που φιλοξενεί το παιδί τους, Θα τους ορκιστεί πως ο νεαρός θα περπατήσει σε βάθος χρόνου, αρκεί να έχει την κατάλληλη θεραπεία. Η Νέλλα χωρίς να χάσει καιρό θα της κάνει πρόταση να τους ακολουθήσει στο σπίτι, όταν οι γιατροί δώσουν εξιτήριο στον γιο της. Η νεαρή θα της πει πως την τιμάει η πρόταση αλλά ίσως θα ήταν πιο φρόνιμο ο γιος της να πηγαίνει κάθε μέρα εκεί για να κάνουν τις ασκήσεις που χρειάζονται.

Τότε τον λόγο Θα πάρει ο Κοσμάς όπου και θα την πείσει. Στο μεταξύ, Αρχοντούλα και Μαρίκα κλονίζονται στην ιδέα πως ο Σώτος μπορεί να μη σταθεί ποτέ ξανά στα πόδια του και ξεκινούν τις προσευχές, η καθεμιά με τον τρόπο της.

Η Μαρίκα ταράζεται όταν ο Σώτος επιστρέφει στο σπίτι του σε αναπηρικό αμαξίδιο και πίσω του για να τον οδηγεί βρίσκεται μια όμορφη κοπέλα, η Άννα. Ο ίδιος θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση λέγοντας πως είναι η νοσοκόμα του ωστόσο η Νέλλα Θα συμπληρώσει ότι είναι ο φύλακας άγγελος που θα τον σώσει ενώ ανακοινώνει πως θα μείνει εκεί!

Η καρδιά της Μαρίκας Θα επιστρέψει στη θέση της, ωστόσο όταν φύγουν όλοι και ο Σώτος της ζητήσει να μείνει λίγο μαζί του για να τον βοηθήσει, Θα της φανερώσει για μια ακόμη φορά τα συναισθήματά του. Εκείνη θα πέσει στην αγκαλιά του όταν εκείνος ρωτήσει αν της έλειψε. Καθημερινά και με τη βοήθεια της Άννας ο Σώτος θα κάνει ασκήσεις. Θα λαμβάνει χωρίς καθυστέρηση και υπεκφυγές τη φαρμακευτική του αγωγή και όντως λίγο καιρό αργότερα θα αρχίσει να κινείται μόνος χωρίς βοήθεια. Ο δρόμος όμως μέχρι να το καταφέρει αυτό Θα είναι μακρύς και θα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Η Νέλλα θα είναι περήφανη για εκείνον όταν τελικά τα καταφέρει και δεν θα χάνει ευκαιρία να ευχαριστεί την Άννα για το καλό που έκανε στην οικογένειά της. Μαζί με τον Κοσμά θα τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο και χωρίς δισταγμό Θα της ζητήσουν να είναι παρούσα σε όλα τα γεύματα της οικογένειας.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 8/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ακρίβεια: Βενζίνη για χρυσό αγόρασαν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πάνω από 2 ευρώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι τελικά η γυναίκα με την κάπα- Το τέλος της κρυμμένης ταυτότητας πλησιάζει