Η Νέλλα σώζει τη ζωή του άντρα της στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες όταν η Αννα προσπαθεί να τον σκοτώσει με όπλο. Συγκεκριμένα, η γυναίκα του Κοσμά πυροβολεί πρώτη την κοπέλα που μπήκε στη ζωή τους για να ζητήσει εκδίκηση και ο Κοτρώτσης θα καταλάβει πόσο πολύτιμη είναι στη ζωή του η Νέλλα. «Δεν θα ζούσα, αγάπη μου, αν δεν ήσουν εσύ εκεί. Είσαι ο φύλακας άγγελός μου», της λέει και την κλείνει στην αγκαλιά του. Η Νέλλα είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη που βιώνουν αλλά την ίδια στιγμή ταράζεται αφού συνειδητοποιεί πως μπορεί η αστυνομία να ανακαλύψει το πτώμα της Αννας στον γκρεμό όπου το πέταξαν μαζί και να φτάσουν στα ίχνη τους.

Ο Κοσμάς την ηρεμεί και όλα φαίνεται να είναι υπό έλεγχο, μέχρι που ο Σώτος τους ανακοινώνει πως θέλει να τους μιλήσει. Στο σαλόνι για τη συγκεκριμένη κουβέντα καλεί ακόμα την Αρχοντούλα και τη Μαρίκα. Το αγόρι είναι αποφασισμένο να βγάλει από όλους τις μάσκες και μαθαίνοντας άπαντες την αλήθεια να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ο Σώτος λέει σε όλους την αλήθεια που τον κλόνισε. Πως είναι βιολογικός γιος της Αρχοντούλας και η Νέλλα βάζει τα κλάματα αφού καταλαβαίνει πως με αυτή την αποκάλυψη χάνει από τη ζωή της τόσο τον Σώτο όσο και τον άντρα της ζωής της, Κοσμά. «Νέλλα, τι λέει; Δεν είναι αστεία αυτά. Σώτο αγόρι μου, μήπως έχεις πιει;», ρωτά τον γιο του και το αγόρι τού εξηγεί τη συμφωνία που έκανε πριν χρόνια η Νέλλα με την οικονόμο τους.

Ο Κοσμάς σοκάρεται με το παιχνίδι που έπαιξαν στην πλάτη του οι δύο γυναίκες και φεύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει και να διαχειριστεί την αλήθεια με ψυχραιμία. Οσο κι αν φωνάζει η Νέλλα, δεν μπορεί να τον μεταπείσει. Ο σκληρός επιχειρηματίας όμως σύντομα επιστρέφει στο σπίτι που δημιούργησε, έχοντας τη γυναίκα του σε απόσταση. «Θέλω να σου μιλήσω, Κοσμά, να καταλάβεις πως ό,τι έκανα ήταν για να σε κρατήσω κοντά μου για πάντα. Θυμάσαι την υπόσχεση που είχαμε δώσει οι δυο μας; Να είμαστε για πάντα μαζί;», του θυμίζει, αλλά ο Κοτρώτσης δεν φαίνεται να συγκινείται. Το μόνο που τον κράτα στο ίδιο σπίτι με εκείνη είναι το γεγονός πως λίγες ημέρες πριν του έσωσε τη ζωή.

Ετσι λοιπόν παραμένει στο πλάι της μέχρι η αστυνομία να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η εξαφάνιση της Αννας δεν σχετίζεται με την οικογένεια Κοτρώτση. Οταν όμως τα πράγματα καταλαγιάσουν, ο Κοσμάς αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά του για να εγκαταλείψει τη γυναίκα που παντρεύτηκε. Και μάλιστα χωρίς να της εξηγήσει. Ολα φυσικά θα αλλάξουν όταν εκείνη ανακαλύψει τις βαλίτσες με τα πράγματά του στο αυτοκίνητο…

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Survivor spoiler αποχώρηση 11/6: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος και μονομάχος!

MasterChef: Αλλάζει η ημερομηνία μετάδοσης του τελικού-Τι έχει συμβεί