Συγκλονισμένη, η Δεσποινιώ στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες,  μαθαίνει πως έχει σύφιλη, αλλά η κυρία Μαρί την αναγκάζει να συνεχίσει να βλέπει παράνομα πελάτες. Η Δεσποινιώ βυθίζεται στην απόγνωση. Αισθάνεται ότι δεν θα ξεφύγει ποτέ από τον εφιάλτη που ζει. Ώσπου βλέπει τον Κοσμά να αναζητά τη «συντροφιά» μιας κοπέλας. Τον αιφνιδιάζει όταν εμφανίζεται μπροστά του και τον φλερτάρει. Ισχυρίζεται πως πάντα της άρεσε, αλλά ντρεπόταν να εκδηλωθεί.

Ο Κοσμάς χαίρεται και βιάζεται να μείνουν μόνοι… Σύντομα όμως το χαμόγελο θα παγώσει στα χείλη του. Ενώ η Δεσποινιώ τον αποχαιρετά με ένα φιλί, του ομολογεί πως έχει σύφιλη. Ο Κοσμάς την κοιτάζει σοκαρισμένος. «Φοβάσαι; Είδες τι απαίσιο που είναι; Ό,τι πέρασα αξίζει γι’ αυτήν εδώ τη στιγμή» του λέει εκείνη γεμάτη ικανοποίηση!

Οργισμένος, ο Κοσμάς την αρπάζει από τον λαιμό και φωνάζει πως θα τη σκοτώσει. Ο Πάντος μπαίνει στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα και ισχυρίζεται πως η Δεσποινιώ τού είπε ψέματα, γιατί θέλει να αποφύγει τους πελάτες… Αργότερα η Δεσποινιώ ικετεύει τον Πάντο να την αφήσει να φύγει. Εκείνος της ζητά να μείνει για λίγο ακόμα, προκειμένου να μαζέψει μερικά χρήματα, και αργότερα θα την αφήσει να το σκάσει.

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Spoiler 21/6: Αυτά τα χρήματα έχουν κερδίσει οι τέσσερις φιναλίστ έως τώρα

Οι κορυφαίοι 15 αναβάτες αρκετά γρήγοροι για να κερδίσουν στο Mugello την περασμένη σεζόν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές