Ο Μέλιος ήταν ο μοναδικός λόγος που έκανε τη Φρόσω στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, να αντέχει τη σκληρή καθημερινότητα στο σπίτι των Νάτσηδων. Ο έρωτας που της χάριζε απλόχερα, της έδινε δύναμη να σφίγγει τα δόντια μέχρι οι δυο τους να φύγουν μακριά. Ομως η Ευανθία που είχε καταλάβει πως η ψυχοκόρη της είχε μείνει έγκυος από τον νεαρό και πως σύντομα θα έπαιρνε εκείνον και το παιδί και θα έφευγαν μακριά, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Εβαλε δηλητήριο στο φαγητό του Μέλιου και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του στο πηγάδι.

Η δικαιολογία πως εκείνος πάει να βρει συγγενείς του δεν έγινε πιστευτή, ωστόσο κανείς, ούτε η Φρόσω ούτε ο Ηλίας, μπορούσαν να κάνουν κάτι για να μάθουν. «Μα ο Μέλιος δεν έχει κανέναν στον κόσμο. Θα μου το είχε πει αν είχε. Δεν γίνεται να έφυγε χωρίς καν να με χαιρετίσει», της είχε πει συγκεκριμένα.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Φρόσω έρχεται σε επαφή με τον αστυνόμο Βελλή, με τον οποίο βρίσκονται και ερωτικά όταν εκείνος την καλύπτει, έναντι αμοιβής, για τον θάνατο του Θωμά. Καθώς το κίνητρο και των δύο είναι να βγάλουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, όταν εκείνος μαθαίνει πως κάτω από τη γη τού Νάτση, στο σπίτι και τα κτήματα, υπάρχουν αρχαία, την ενημερώνει και από κοινού αποφασίζουν να σκάψουν, όταν η Ευανθία θα λείπει από το σπίτι. «Σήμερα είναι η ευκαιρία που θα πάει στην εκκλησία», θα του πει, ενώ θα συμπληρώσει: «Στο πηγάδι θα ψάξω εγώ, είναι πιο εύκολο να μπω εγώ εκεί μέσα, απλά βγάλε με αμέσως όταν δεις ότι σου κουνάω το σκοινί».

 

Ο αστυνόμος θα δεχτεί την πρότασή της, σίγουρος πως μέσα στο πηγάδι θα βρουν αρχαία και τελικά δεν θα έχει άδικο. Μόνο που εκτός από ένα σπάνιο εύρημα, η Φρόσω ανακαλύπτει και το άψυχο σώμα του πρώην αγαπημένου της. Ταραγμένη, θα βγει έξω και δεν θα βλέπει την ώρα να σταθεί ενώπιον της Ευανθίας.

Η αποκάλυψη σε εκείνη θα γίνει λίγες μέρες αργότερα, όπου ο Βελλής θα πάει στο σπίτι της Ευανθίας για να ζητήσει το αντικείμενο που βρέθηκε στο πηγάδι καθώς η ψυχοκόρη το είχε κρατήσει για να μην το δει κανείς.

Η Ευανθία θα του ζητήσει να φύγει αλλά όταν εκείνος της πει πως δεν πρόκειται να φύγει αν δεν πάρει αυτό που του χρωστάει η Φρόσω, θα καταλάβει πως τα πράγματα είναι σοβαρά.

η Φρόσω θα φέρει το αρχαίο εύρημα αλλά την ίδια στιγμή θα σημαδέψει με όπλο την Ευανθία που της μιλά άσχημα.

«Σκάσε για να μη σε σκοτώσω και σε ρίξω εκεί που έριξες τον Μέλιο. Στο πηγάδι. Νόμιζες πως δεν τον έβρισκα; Εσύ θα έπρεπε να είσαι εκεί μέσα για όλα αυτά που μου κάνατε με τον άντρα σου και όχι εκείνος».

Στο μεταξύ, ο Βελλής θα την παρακαλάει να πατήσει την σκανδάλη. «Όλα θα τα πω και για τους βιασμούς και για τη δολοφονία του Μέλιου. Νομίζεις ότι δεν είχα καταλάβει πως του έριξες δηλητήριο;», της λέει και η Ευανθία προσπαθεί να την ηρεμήσει. Τελικά, η κοπέλα θα πυροβολήσει τον αστυνόμο.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Μπάγερν Μονάχου: Η μεταμόρφωση του Αλφόνσο Ντέιβις σε «τούμπανο» – Η φωτογραφία που έγινε viral (pic)

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα μαθαίνει τα πάντα για τον Κοσμά- Σχεδιάζει το τέλος του