Σε κατάσταση μέθης, ο Οδυσσέας στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, ομολογεί στη Φρόσω ότι το χωράφι της Ευανθίας είχε αρχαία, τα οποία όμως, όπως όλα δείχνουν, άρπαξε ο Βελλής.

Ο Σώτος και η Μαρίκα, από την άλλη, με μια βαλίτσα στο χέρι, ετοιμάζονται να το σκάσουν. Την τελευταία στιγμή όμως η Μαρίκα διστάζει: «Σώτο, πριν φύγουμε, η Αρχοντούλα έχει κάτι πολύ σημαντικό να σου πει»… Στο μεταξύ, αργά το βράδυ ο Κοσμάς και η Άννα συναντιού-νται στην παραλία στο Καβούρι. Ο Κοσμάς τη φιλάει και τότε εκείνη τραβάει όπλο και τον σημαδεύει: «Πέσε κάτω! Δώδεκα χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή. Σε φανταζόμουν απέναντί μου να παρακαλάς για τη ζωή σου».

Του αποκαλύπτει ότι είναι η κόρη του Εβραίου φίλου του, του Μορέν, που είχε ανάγκη από χρήματα για να ξεφύγει από τους ναζί κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ο Κοσμάς τον εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο. Αγόρασε όσο όσο το σπίτι του και μετά τον κάρφωσε στους Γερμανούς. Τόσο οι γονείς της όσο και τα αδέλφια της εκτελέστηκαν. Μόνο εκείνη κατάφερε να σωθεί και τόσα χρόνια ζει διψώντας για εκδίκηση. Φρόντισε να μάθει όλες τις βρομοδουλειές του και να στείλει τα αποδεικτικά στοιχεία στα κατάλληλα χέρια, προκειμένου να τον ξεσκεπάσει.

Ο Κοσμάς προσπαθεί να δικαιολογηθεί, όμως η Άννα δεν ακούει κουβέντα. Ετοιμάζεται να τραβήξει τη σκανδάλη, μέχρι που ακούγεται ένας πυροβολισμός. Η Άννα σωριάζεται αιμόφυρτη στο έδαφος… Η Νέλλα προλαβαίνει να την πυροβολήσει και σώζει τον άντρα της…

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

To Γκραν Πρι Φόρμουλα 1 στον Καναδά απειλείται από τη βροχή;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόλυτη δυστυχία για Ντίνο και Αμαλία- Η Μιράντα τα αποκαλύπτει όλα!