Οι Παγιδευμένοι επανέρχονται σύντομα για να προσθέσουν εκ νέου αγωνία στα βράδια μας. Η νέα σεζόν θα κόψει την ανάσα με όσα θα γίνουν.

Για τον Δημήτρη και την Άννα έχουμε γράψει πολλά. Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους ήρωες στον Β’ Κύκλο;

Αρχικά ο Αλέκος ναι μεν αποφυλακίζεται όμως η υπόληψη του έχει πέσει καθώς έχει χάσει την περιουσία του και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του κυνηγώντας πελάτες.

Η Χρύσα επίσης προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και βοηθάει την Άννα στο καινούργειο της γραφείο ενώ μέσω ίντερνετ έχει γνωρίσει έναν νεαρό γοητευτικό γιατρό.

Ο Θοδωρής πιάνει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού τμήματος με απώτερο σκοπό να εντοπίσει τον Άκη ο οποίος τον έστειλε στη φυλακή. Σύντομα ένας δημοσιογράφος τον πλευρίζει καθώς ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση των δολοφονιών.

Στον ρόλο αυτό θα δούμε τον Παναγιώτη Μαργέτη ενώ ένας άλλος ρόλος, αυτός του δικηγόρου που θα προσλάβει η Άννα χωρίς να ξέρει τι κρύβει, θα τον υποδυθεί ο Λάμπρος Κωνσταντέας.

Στον Β’ κύκλο θα έχουμε και άλλα νέα πρόσωπα τα οποία θα ανατρέψουν τα δεδομένα όπως ο καινούργιος διοικητής του αστυνομικού τμήματος.

Ακόμη η γυναίκα που θα νοικιάσει το σπίτι της θείας Ελένης, καθώς και ένας επιχειρηματίας της νύχτας ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Αλέκο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Παγιδευμένοι κρύβουν πολλές εκπλήξεις ακόμη για το κοινό…

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Βασιλική διαλέγει ανάμεσα σε Μαθιό και Νικηφόρο

Έρωτας Φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα γίνονται οικογένεια

Καιρός: Για «Φθινόπωρο» προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός! – Ξεχνάμε το καλοκαίρι, παίρνουμε ομπρέλα!