Η μέρα της κηδείας του Κοσμά στη σειρά Παγιδευμένοι, φτάνει. Ο Σπύρος ανακοινώνει στον Θοδωρή ότι θα πρέπει να πάει μαζί του. Εκείνος αντιδρά λέγοντάς του ότι είναι αυτός που τον σκότωσε και του ζητά να πάει στην κηδεία;

Ο πατέρας του όμως επιμένει αφού δε θέλει να κινήσουν υποψίες και έτσι ο νεαρός αναγκάζεται να τον ακολουθήσει.

Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέκος και όταν τον βλέπει η Άννα αρχίζει να του φωνάζει λέγοντάς του ότι δεν έχει καμία δουλειά να είναι εκεί! Εκείνος όμως της απαντά ειρωνικά λέγοντας ότι σε λίγο καιρό θα δει τι καλός φίλος είναι!

Και ενώ ο Σταύρος έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά, η αποκάλυψη του δολοφόνου είναι πλέον προσωπική υπόθεση και για τον Ανδρέα που θέλει να βάλει ένα τέλος στην αγωνία των φίλων του!

‘Οσο εκείνος τρέχει με τις έρευνες, η κόρη του συγκρούεται για μια ακόμα φορά με τη μητέρα της, η οποία απαιτεί από τη Δανάη να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Η ίδια όμως είναι ανένδοτη…

Ο Δημήτρης, που δεν θέλει να αφήσει στιγμή μόνη της την Άννα, αποφασίζει να μείνει μαζί της στο πατρικό της. Το πρώτο κιόλας βράδυ εκείνη έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα.

Η μητέρα της τη βρίσκει στο δωμάτιο του πατέρα της να κλαίει με λυγμούς και της ζητά να είναι δυνατή για να μπορέσει να βρει το δολοφόνο του πατέρα της και να ησυχάσει η ψυχή του.

Στο μεταξύ ο άνθρωπος που συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Κοσμά προσπαθεί να πείσει για την αθωότητά του. Ένα στοιχείο όμως μπορεί να το αποδείξει και ο Σπύρος παλεύει για να το καταστρέψει με κίνδυνο τη ζωή του!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή- Ο Ανδρέας Γεωργίου τα… κάρφωσε όλα για τη σειρά-Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Ο παίκτης της ΑΕΚ που θέλει να «σβήσει» ο Ανιγκό

Έρωτας Φυγάς: Τέλος ο Ιάσονας και η Μαργέτα-Χάνουν όλη την περιουσία τους!