Ο Δημήτρης σοκαρισμένος από τις απειλές του Ιγκόρ στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Η Άννα και ο Ανδρέας δίπλα του προσπαθούν να του σταθούν. Ταυτόχρονα η ανησυχία τους για την τύχη του Σταύρου επιβεβαιώνει τις απειλές.

Η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Πώς θα αντιδράσουν ο Ανδρέας κι Αγγελική όταν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκληρό άνθρωπο που ευθύνεται για την δολοφονία του;

Μετά τα νέα για τη δολοφονία του Σταύρου ο Δημήτρης θα συσπειρώσει τους πάντες γύρω του σε μία ύστατη προσπάθεια να τους προστατεύσει από τους αδίστακτούς εκτελεστές που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είναι όμως αρκετή η δύναμή του; Ή μήπως οι ήρωες μας ετοιμάζονται να θρηνήσουν ακόμα ένα θύμα;

Στην αναζήτηση για την ανεύρεση των δολοφόνων του Σταύρου, η υπόθεση περιπλέκεται κι άλλο. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, οδηγούν τον Δημήτρη σε καινούργια αδιέξοδα.

Για την αποφυγή νέων…περιπετειών, ο Δημήτρης συγκεντρώνει στο σπίτι του Σπύρου ολόκληρη την οικογένεια. Ο αντικαταστάτης του Σταύρου, έχει βαλθεί να ρίξει φως στην υπόθεση…στοχοποιώντας ωστόσο και την οικογένεια του Δημήτρη!

Προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μπει ένα τέλος στον χορό των…δολοφονιών, ο Δημήτρης θα κληθεί να συμμαχήσει με τον χειρότερό του εχθρό!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε κατά λάθος πως έπρεπε να αποβληθεί ο Ποντένσε στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς