Ο Δημήτρης στη σειρά Παγιδευμένοι, λέει μόνο στον Ανδρέα για το σημείωμα που βρήκε στο καπό του αυτοκινήτου του και του ζητά να τον βοηθήσει στην επιχείρηση που ετοιμάζει για να ανακαλύψει αυτόν που το έστειλε. Ξέρει καλά πως αν το μάθει η ‘Αννα θα πάει τρέχοντας στο ραντεβού, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Οι δύο φίλοι ξεκινούν στέλνοντας αστυνομικούς στο ξενοδοχείο για να κάνουν έρευνα και το σημείωμα στα εργαστήρια για να βρουν τυχόν αποτυπώματα. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος περνά δύσκολες στιγμές. Είναι ένα πραγματικό ράκος και το μόνο που τον ενδιαφέρει σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, είναι να βρει ποιος σκότωσε την αδελφή του.

Όταν ανακαλύπτει ότι από το φάκελο της υπόθεσης που του παρέδωσαν λείπουν στοιχεία, γίνεται θηρίο και φωνάζει έντονα στον Δημήτρη και τον Ανδρέα απειλώντάς τους ότι θα τους κάψει αν του ξανακρύψουν στοιχεία!

Ο Σταύρος αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη για την τελευταία επαφή που είχε με την αδελφή του. Η Κατερίνα, ενώ ήταν διακοπές, του είχε τηλεφωνήσει κλαίγοντας και του είχε αποκαλύψει ότι ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρία του Αλέκου Χατζή, τα οποία είχε κρύψει στο σπίτι

Η Κατερίνα επέστρεψε μόνη της από τις διακοπές. Στο αεροδρόμιο μάλιστα συναντήθηκε τυχαία με τον Σπύρο, ο οποίος την είδε σε άθλια κατάσταση και τη ρώτησε τι έχει, αλλά δεν του απάντησε. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Αλέκο και πήγε σε ένα κομμωτήριο και άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της, προκειμένου να μην την αναγνωρίζουν. Το περίεργο είναι ότι την ώρα που μιλούσε με τον Αλέκο, στο απέναντι παγκάκι καθόταν ο καινούργιος βοηθός της Άννας. Έξω από το κομμωτήριο που πήγε, βρισκόταν ο ρεπόρτερ που έχε προσεγγίσει τον Θοδωρή, ενώ η κομμώτρια νοίκιασε το ισόγειο διαμέρισμα στο πατρικό του Δημήτρη…

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Λιάγκας: Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος-Έτσι «δίκασε» τον παρουσιαστή του Πρωινού!

Απίστευτο! Έκανε πισίνα την καρότσα φορτηγού και έγινε viral (vid)

Παγιδευμένοι: Το τέλος είναι κοντά-Θανάσιμη απειλή για την Άννα!