Οι γυναίκες προσπαθούν να κρύψουν τον πανικό τους στη σειρά Παγιδευμένοι αλλά η Άννα παραξενεύεται από την αντίδραση τους. Αργότερα, ο Γεράσιμος, η Ειρήνη και τα παιδιά εξαφανίζουν κάθε στοιχείο από την ταράτσα, το σημείο που βρέθηκαν με τον Άκη πριν την δολοφονία του.

Οι έρευνες για την εύρεση του ενόχου συνεχίζονται και ο Δημήτρης με τον Ανδρέα φαίνεται να έχουν στα χέρια τους τον δράστη. Εκείνος ομολογεί όμως όταν τον πηγαίνουν για αυτοψία αποδεικνύεται ότι λέει ψέματα.

Παράλληλα η κατάσταση της υγείας του Νίκου επιδεινώνεται με τις γυναίκες του σπιτιού να προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν χωρίς να τους πάρει είδηση η Άννα, η οποία δε γνωρίζει τίποτα. Όμως εκείνη βλέπει την αδερφή της να κρατάει κάποια φάρμακα.

Η ίδια την πιέζει να της πει τι κρύβει αλλά εκείνη δεν της λέει. Η Άννα μπαίνει στο δωμάτιο και βλέπει το Νίκο τραυματισμένο. Η Χρύσα και η Ειρήνη βρίσκουν μία δικαιολογία όμως τελικά αναγκάζονται να της πουν σχεδόν την αλήθεια και κάποια πράγματα από όσα έγιναν, όχι όμως για τον φόνο.

Της λένε ότι πήγαινε γυρεύοντας και εκείνη αρχίζει να φωνάζει εκείνη έξαλλη και πάει να τηλεφωνήσει στον Δημήτρη. Όμως η Λίνα κλαίει και της ζητάει να μην βάλουν τον πατέρα της στη φυλακή. Ο Δημήτρης και ο Αντρέας πλησιάζουν στην λύση της υπόθεσης του Άκη αλλά νέα εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο τους.

Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται ότι αυτοί που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια είναι οι δικοί τους άνθρωποι. Τα στοιχεία τους οδηγούν στην ταράτσα που έγιναν όλα. Βρίσκουν φρέσκια λάσπη, μία τρύπα από σφαίρα και μία απόδειξη από το σχολείο των κοριτσιών.

Την ίδια ώρα η Άννα πάει στην αδερφή της και επιμένει να μάθει τι ακριβώς κρύβουν ενώ ρωτάει το Νίκο και ποιος πυροβόλησε, όμως λίγο αργότερα της τηλεφωνεί ο Γεράσιμος και της λέει να μην κάνει τίποτα γιατί αυτή η υπόθεση τους αφορά όλους!

Εκείνη πάει να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία αλλά εμφανίζεται ο Γεράσιμος και τη σταματάει. Η Άννα τηλεφωνεί στον Δημήτρη για να του πει ότι όλοι στην οικογένεια τους έλεγαν ψέματα. Εκείνος παραιτείται από την υπόθεση αλλά αναλαμβάνει ο Σταύρος και τους καλεί όλους για κατάθεση.

Λένε όλοι τα πράγματα όπως έγιναν αλλά όχι για την χαριστική βολή που επέφερε τον θάνατο του Άκη. Τα περιθώρια στενεύουν ωστόσο κανείς δε μαρτυράει ότι η Λίνα είναι εκείνη που σκότωσε το νεαρό.

Ο Γεράσιμος πάει μόνος του στην αστυνομία και ζητάει να καταθέσει σύμφωνα με το TV24 ενώ λίγο αργότερα λέει στον Σταύρο ότι εκείνος σκότωσε τον Άκη και τον συλλαμβάνουν!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν