Ο Καρέλης ανακοινώνει στους δημοσιογράφους στη σειρά Παγιδευμένοι ότι τα στοιχεία απο την έρευνα που διεξήχθη αποδεικνύουν πως ο Παναγιώτης Βερβερίδης ήταν ο δολοφόνος του πηγαδιού και πως οι ενέργειες του Δημήτρη, του Ανδρέα και του Σταύρου ήταν απόλυτα δικαιολογημένες και νόμιμες.

Οι τρεις τους επιστρέφουν με τιμή στις θέσεις τους και ο Καρέλης τούς αποχαιρέτα δηλώνοντας περήφανος που τόσο αξιόλογα στελέχη βρίσκονται στην υπηρεσία του Νόμου. 

Η Άννα και η Αγγελική περιμένουν περιχαρείς να τους συγχαρούν, ανακουφισμένες που όλη αυτή η περιπέτεια έληξε με τον καλύτερο τρόπο ενώ η κυρία Ειρήνη, μαθαίνοντας τα νέα, τους προσκαλεί όλους σε ένα μεγάλο τραπέζι το ίδιο βράδυ στο σπίτι.

Όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών έχουν αποκατασταθεί πλήρως και ότι έχει έρθει η ώρα η Άννα και ο Δημήτρης να ζήσουν επιτέλους ήσυχοι τον έρωτά τους.

‘Ομως, τα πάντα ανατρέπονται μέσα σε λίγες στιγμές… Ο Θοδωρής βρίσκει τον Άκη λίγο πριν το σκάσει και οι δυο τους συγκρούονται άγρια. Μαζί του έχει και τα τρία κορίτσια, τη Νεφέλη, τη Δανάη και, φυσικά, τη Λίνα, οι οποίες τον προτρέπουν να καλέσει τον Ανδρέα και την αστυνομία. Όμως, ο Θοδωρής έχει άλλα σχέδια. Βάζει τη Λίνα να τηλεφωνήσει στη γιαγιά της, γιατί θέλει να παραδώσει τον Άκη στα χέρια της. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη, η Χρύσα, ο Νίκος και ο παππούς Γεράσιμος φτάνουν αναστατωμένοι στο σημείο και βλέπουν τον Θοδωρή να απειλεί τον Άκη με το όπλο του.

Προσπαθούν να τον πείσουν να σταματήσει, όμως δεν αποτρέπουν το κακό… Το ίδιο βράδυ, οι δύο οικογένειες και οι φίλοι τους κάθονται στο ίδιο τραπέζι και η Άννα με τον Δημήτρη ακτινοβολούν από ευτυχία. ‘Ομως, οι υπόλοιποι κοιτάζονται μαγκωμένοι, καθώς πλέον κρύβουν ένα ένοχο μυστικό. Ένα μυστικό που, αν βγει στην επιφάνεια, θα τους καταστρέψει όλους. Η αλήθεια, όμως, δεν μένει ποτέ για πολύ καιρό κρυμμένη. Την επόμενη κιόλας μέρα, το πτώμα του Άκη εντοπίζεται και ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του, χωρίς φυσικά να φαντάζονται ότι σε αυτήν εμπλέκονται όλοι οι κοντινοί τους άνθρωποι…

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1