Παγιδευμένοι: Σοκ με τον Δημήτρη-Πυροβολεί τον δολοφόνο!

Παγιδευμένοι: Σοκ με τον Δημήτρη-Πυροβολεί τον δολοφόνο!

Επόμενα Επεισόδια

Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» η υπόθεση των τεσσάρων πτωμάτων που ανασύρονται
Συντάκτης:

Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» η υπόθεση των τεσσάρων πτωμάτων που ανασύρονται από το πηγάδι μιας βίλας είναι αυτή που απασχολεί έντονα όλους τους ήρωες. Υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, φτάνει στο σημείο να απαγάγει μέχρι και την Αννα.

Σύμφωνα με το MyTV ο Δημήτρης μαζί με τον Αντρέα και τον Σταύρο καταφέρνουν τελικά και εντοπίζουν το μέρος που βρίσκεται φυλακισμένη η δικηγόρος και απελευθερώνουν τόσο εκείνη όσο και τους υπόλοιπους ομήρους. Κι ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν τον δολοφόνο, ο Δημήτρης θεωρεί πως ο δράστης είναι ένας από τους ομήρους.

Για την ακρίβεια, ο νεαρός που εμφανίστηκε μόλις μια μέρα πριν στην αποθήκη χτυπημένος και μαζί με την Άννα προσπαθούσαν να καταστρώσουν ένα σχέδιο διαφυγής. ‘Οταν, ωστόσο, μοιράζεται αυτές τις υποψίες με τη γυναίκα του, εκείνη του λέει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον να συμβαίνει. Του λέει ότι αυτός της έσωσε τη ζωή όταν η άλλη κοπέλα μέσα στον πανικό της προσπάθησε να τη στραγγαλίσει όμως ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ακούσει το ένστικτό του και μαζί με τον Αντρέα προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.

‘Ετσι, την επόμενη μέρα καλούν τον νεαρό στο τμήμα για κατάθεση, ο οποίος εμφανίζεται εκεί έχοντας για δικηγόρο του τον Αλέκο. Ο Αλέκος έξαλλος λέει στον Δημήτρη και τον Αντρέα ότι ο  πελάτης του είναι θύμα. Ο Δημήτρης, όμως, απτόητος κατηγορεί ανοιχτά τον νεαρό, λέγοντάς του ότι εκείνος είναι ο δράστης και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, την οποία έχασε σε μια φωτιά όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών.

Αν και ο νεαρός αρνείται τα πάντα, λίγο αργότερα εξομολογείται στον Αλέκο πως εκείνος είναι πράγματι ο δράστης, ζητώντας του να μην πει το παραμικρό, διαφορετικά θα τον σκοτώσει. Το ίδιο βράδυ, ο Δημήτρης επισκέπτεται τον νεαρό στο σπίτι του και του λέει πως πολύ σύντομα θα έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια του για να τον συλλάβει.

Την επόμενη μέρα, ο Αντρέας και ο Δημήτρης πηγαίνουν ξανά στο σπίτι του νεαρού, με σκοπό να τον… στριμώξουν. Βλέποντας τους δύο άντρες στην πόρτα του, ο νεαρός κυριεύεται από πανικό και αρχίζει να τρέχει αρπάζοντας ένα όπλο. ‘Ετσι, ξεκινά ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, με τον Αντρέα και τον Δημήτρη να του φωνάζουν να σταματήσει. Τότε εκείνος στρέφεται προς το μέρος τους και πυροβολεί δύο φορές στο στήθος τον Αντρέα. Ο αστυνομικός σωριάζεται αιμόφυρτος, με τον Δημήτρη να πυροβολεί με τη σειρά του τον δράστη, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Χωρίς να χάνει χρόνο, καλεί ένα ασθενοφόρο και σπεύδει στο σημείο όπου βρίσκεται ο νεαρός. Του λέει ότι πάσχει από αιμορροφιλία, και ότι θα πεθάνει από αιμορραγία προτού έρθει το ασθενοφόρο…

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι δραματικές, καθώς τόσο ο Αντρέας όσο και ο δράστης μεταφέρονται στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τους κρατήσουν στη ζωή. Παρότι ο Αντρέας ξεφεύγει τον κίνδυνο, ο νεαρός εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Παγιδευμένοι: Έρχονται στον ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο ύποπτος για φόνο- Στη φυλακή ο Παύλος;

Ο Τσιτσιπάς τώρα και σε κούκλα! – Η bobblehead φιγούρα του στο US Open που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλες οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια-Σοκ με την Μιράντα!

 

Facebook Share: %CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%3A+%CE%A3%CE%BF%CE%BA+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%21 Facebook Share: %CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%3A+%CE%A3%CE%BF%CE%BA+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%21 Facebook Share: %CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%3A+%CE%A3%CE%BF%CE%BA+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%21