Η Άννα βιώνει όσα είχε ζήσει λίγο καιρό πριν η Κατερίνα στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Τόσο αυτή όσο και οι συγκρατούμενοί της περνούν τραγικές στιγμές. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης με τον Ανδρέα και τον Σταύρο κάνουν μια τρομερή ανακάλυψη: η πραγματική οικογένεια του δολοφόνου βρήκε φρικτό θάνατο σε μια φωτιά και μόνο ο ίδιος κατάφερε να επιβιώσει.

Τότε ήταν 12 ετών, όπως και το αγόρι που βρίσκεται στο υπόγειο, αλλά και ο μικρός Ορέστης που βρέθηκε ζωντανός στο πηγάδι, δίπλα στα υπόλοιπα πτώματα. Το αγόρι αυτό δεν είναι άλλο από τον Παναγιώτη, το νεαρό αστυνομικό ρεπόρτερ που γνωρίζουν όλοι. Λίγο αργότερα, κάνουν έρευνα στο σπίτι του και έκπληκτοι ανακαλύπτουν ότι είναι εγγονός του μεγαλο-επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη, για τον οποίο εργάζεται ο Σπύρος. ‘Ετσι, πηγαίνουν και στο δικά του σπίτι για έρευνα. Εκείνος αρνείται ότι ο εγγονός του έχει κάποια σύνδεση με τους φόνους στο πηγάδι.

Η Άννα και ο Παναγιώτης έχουν στήσει ένα σχέδιο για να μπορέσουν να αποδράσουν κι έχουν καλύψει όλες τις κάμερες, προκειμένου ο δολοφόνος να μην μπορεί να δει τις κινήσεις τους. Την ίδια στιγμή, ο Θοδωρής λέει στον αδελφό του ότι γνωρίζει τον Παναγιώτη κι ότι έχει μια μοτοσικλέτα.

Ο Δημήτρης θυμάται ότι την τελευταία φορά που είχε πάει στην ερειπωμένη έπαυλη είχε δει στην αυλή μια μοτοσικλέτα. ‘Ετσι, ζητά από τον Ανδρέα να πάνε αμέσως εκεί. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομία φτάνουν λίγο μετά στο σημείο, ψάχνοντας για κάποιο στοιχείο. Στο μεταξύ, η Άννα συγκρούεται με τη συγκρατούμενή της, η οποία παίρνει ένα μαχαίρι κι απειλεί να τη σκοτώσει. Ευτυχώς, ο Δημήτρης ανακαλύπτει τον υπολογιστή μέσα από τον οποίο τους παρακολουθούσε ο δολοφόνος και σταματάει το κακό την τελευταία στιγμή.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Τέλος άλλη μία εκπομπή-«Καρφιά» από την παρουσιάστρια σε Ζούλα!

Η ανάλυση DNA των Καλάς σόκαρε! Δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο

Η Φάρμα: Άγρια «μπινελίκια» και Trash τσακωμοί για να ανέβει η τηλεθέαση;