Οι Παγιδευμένοι συγκλόνισαν με το θάνατο του Σταύρου και τις σπαρακτικές στιγμές των πρωταγωνιστών. Η ιστορία όμως συνεχίζεται και οι εξελίξεις θα είναι άσχημες ξανά για τη νεαρή παρέα της σειράς του ΑΝΤ1.

Η Λίνα είναι ένα κορίτσι το οποίο έχει γοητευτεί από την παραβατική συμπεριφορά. Ωστόσο με όσα της έχουν συμβεί έχει αρχίσει να βλέπει τα πράγματα με άλλη οπτική γωνία καθώς δε θέλει να καταλήξει στη φυλακή.

Η ηθοποιός Γιούλη Γεωργακοπούλου, η οποία βρέθηκε απρόσμενα να είναι μέλος της σειράς, μίλησε στο TV-24 για τη συνέχεια της σειράς και το μέλλον του χαρακτήρα της.

Όπως αποκάλυψε η Λίνα πλέον θεωρεί ότι της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία την οποία δεν είναι διατεθειμένη να χάσει. Η Άννα είναι η μόνη με την οποία νιώθει ασφαλής όπως και η οικογένειά της. Η Άννα όμως είναι αυτή που αποτελεί το πρότυπό της με τον δυναμισμό της.

Με τα κορίτσια που κάνει παρέα θα παραμείνουν φίλες καθώς τις δένει το παραβατικό παρελθόν τους. Όσον αφορά τον έρωτά της με τον Θοδωρή η ίδια θεωρεί πως και εκείνος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της.

Η αποκάλυψη για το μέλλον της παρέας όμως είναι ότι όλοι θα κινδυνέψουν ξανά και μάλιστα από ένα άτομο το οποίο δεν υποψιάζονται.

Παγιδευμένοι: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Μια δολοφονία και μια απόπειρα βάζουν τέλος σε βασικούς ήρωες

Το ναυάγιο: Αυτό είναι το μέλλον και το τέλος της Πολυξένης

Θοδωρής Αθερίδης: Με αυτή τη σειρά επιστρέφει στη τηλεόραση