Η Άννα στη σειρά Παγιδευμένοι έχει καταλαβαίνει τι πάει να κάνει ο Αλέκος και αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια, κι έτσι στα κρυφά από όλους παίρνει βοήθεια από το Γεράσιμο ξέροντας ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλεις στο φως τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει ο Αλέκος.

Εκείνος δέχεται να την βοηθήσει και της δίνει να καταλάβει ότι εγκρίνει την σχέση της με το Δημήτρη και καθώς συμβαίνουν όλα αυτά ο Νίκος προτείνει στην Δώρα να παρατήσουν τις οικογένειες τους και να το σκάσουν μαζί.

Ενώ ο Θοδωρής και ο Άκης βρίσκονται χαμένοι από την μαφία που τους ζητάει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό προκειμένου να απαντήσουν για τα ναρκωτικά που έκλεψε ο Άκης. Η Υβόννη απ’ την άλλη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από κει.

Η βοήθεια έρχεται από κει που δεν το περιμένει. Ο Δημήτρης επισκέπτεται το Στέλιο στη φυλακή και ανακαλύπτει κάτι που θα βοηθήσει τις έρευνες αλλά μια τυχαία συνάντηση τον βάζει σε σκέψεις.

Η Κατερίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ιστορία για την δωροδοκία στην Θεσσαλονίκη βγαίνει στο φως και βρίσκεται εκτεθειμένη. Το γεγονός όμως ότι το μαθαίνει ο Δημήτρης είναι αυτό που την πονάει περισσότερο.

Η κρυφή σχέση της Υβόννης και του Στέλιου αποκαλύπτεται ενώ ο Αλέκος που δίψα για εκδίκηση αρχίζει να φέρεται  όλο και πιο περίεργα. Αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι η Άννα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βρει το μυστικό με το οποίο τον εκβίαζε ο Άγγελος.

Με τη βοήθεια του Γεράσιμου είναι πιο πολύ κοντά στο να γίνει εκείνη ο απόλυτος εφιάλτης του Αλέκου. Από την πλευρά του συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει. Στο μεταξύ ο Άκης στριμωγμένος από τον Νώντα, μπλέκει την παρέα σε μια ακόμη παρανομία προκειμένου να βρει τα χρήματα που του ζητάει.

Η Άννα βέβαια έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι η ανιψιά της μπορεί να έχει μπλέξει με περίεργα κυκλώματα και έχει αρχίσει να ερευνά το θέμα. Παράλληλα η Δώρα δέχεται την πρόταση του Νίκου και ετοιμάζονται να το σκάσουν ενώ το μυστικό του Αλέκο αποκαλύπτεται. Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να τον πιάσουν και να τον χώσουν για τα καλά μέσα. Ή μήπως όχι;

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!