Η ξαφνική εμφάνιση της Νεφέλης στη σειρά Παγιδευμένοι και η κατάθεσή της πριν μιλήσει με τους υπόλοιπους δημιουργεί κενά στην υπόθεση του Άκη. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αρχίζουν πλέον να βεβαιώνονται ότι κάτι τους κρύβουν οι δικοί τους άνθρωποι. Η διαρροή στον κίτρινο Τύπο της σχέσης του Σταύρου και της Αγγελικής τους έχει φέρει σε αδιέξοδο.

Ο Ανδρέας εντοπίζει το σήμα των κινητών των παιδιών και συνειδητοποιεί ότι δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας του Άκη.

Η Υβόννη γνωρίζει στον Αλέκο τον Ιάσωνα και μαζί του αποκαλύπτουν ότι είναι γιος του. Είναι αλήθεια; Παράλληλα, η Άννα με τον Σωτήρη βρίσκουν τον Περικλή, ο οποίος τους βεβαιώνει ότι ο Νίκος λέει ψέματα για τον πυροβολισμό. Η Άννα πάει αποφασισμένη στο πατρικό της για να μάθει την αλήθεια… Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ερευνούν το κτήριο στο οποίο σκοτώθηκε ο Άκης… θα ανακαλύψουν την αλήθεια; Πόσο καλά έχουν εξαφανίσει οι δικοί τους τα ίχνη τους;

Η Άννα ζητάει επίμονα από την οικογένειά της να της πει την αλήθεια. Είναι έτοιμη πλέον να τα αποκαλύψει όλα στον Δημήτρη… Ο Γεράσιμος, όμως, θα είναι τελικά αυτός που θα της δώσει τις απαντήσεις που έψαχνε.

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα ακολουθούν τα στοιχεία και φοβούνται ότι οι υποψίες τους θα βγουν αληθινές. Τα στοιχεία τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δικοί τους εμπλέκονται με κάποιον τρόπο στη δολοφονία του Άκη. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος από τη συνειδητοποίηση αυτή, παραδίδει την υπόθεση στον Σταύρο και ξεκινάνε να παίρνουν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας, για το τι συνέβη τελικά την ημέρα που σκοτώθηκε ο Άκης. Ο Αλέκος αρνείται ότι ο Ιάσωνας είναι γιος του, αλλά η Υβόννη είναι αποφασισμένη να του το αποδείξει. Οι καταθέσεις όλων όσοι είδαν για τελευταία φορά τον Άκη συνεχίζονται… Πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, ώστε να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια; Και ποια είναι αυτή; Ποιος σκότωσε τελικά τον Άκη;

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει στις 22 Ιανουαρίου στον ANT1

F1: Η Aston Martin επιβεβαίωσε τις αμφιβολίες για τον Alonso και της κατασκευής αεροδυναμικής σήραγγας

Φάνης Λαμπρόπουλος: Επαφές με το OPEN για δική του εκπομπή