Η Χρύσα ρωτάει την Άννα τι έγινε με το διαζύγιό της στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι κι εκείνη ξεσπά στην αδερφή της και στην οικογένειά της κατηγορώντας τους για όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Δημήτρη. Πως θα αντιδράσει η Χρύσα;
Ο Δημήτρης βρίσκεται σε εξίσου κακή κατάσταση, αλλά αναλαμβάνει με τον Ανδρέα την υπόθεση της νύφης που βρέθηκε νεκρή. Η Αγγελική με το Σταύρο ξεκινούν τις ετοιμασίες για το γάμο τους.

Η Άννα, που συμμετέχει ως δικηγόρος στην υπόθεση της νύφης, θα πρέπει να βρει τρόπο να μην συγκρουστεί με τον Δημήτρη. Ο Αλέκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του Βερβερίδη… όταν ο Ιάσωνας του αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό..

 

Καθώς το γαϊτανάκι του εγκλήματος του γάμου ξετυλίγεται, οι προσωπικές σχέσεις του Δημήτρη και της Άννας δοκιμάζονται για ακόμα μια φορά. Με το διαζύγιο να εκκρεμεί, οι δυο τους πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να λύσουν το μυστήριο που υπάρχει πίσω από την δολοφονία της νύφης και τα κλειστά στόματα των δύο οικογενειών.

 

Μια εγκυμοσύνη έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στα γραφεία της Εισαγγελίας. Ο Αλέκος με τον Ιάσωνα προσπαθούν να βγάλουν τον Πάνο από την φυλακή με δόλιους, όπως πάντα, τρόπους. Ενώ οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού έχουν κληθεί να καταθέσουν και αρχίζει να πέφτει φως στην υπόθεση, η Άννα παθαίνει σοκ όταν δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα κατά της ζωής του Δημήτρη!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τελειώνει μια και καλή με τους Γερακάρηδες-Τους δίνει διορία πριν τους χτυπήσει!

F1 Max Verstappen: Οι 24 αγώνες δεν είναι βιώσιμοι για το μέλλον

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώζει τη μητέρα του-Ζει με την Ειρήνη στην Κρήτη!