Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι θα κάνει μία σύντομη παύση, καθώς ο σταθμός ξεκινά να μεταδίδει καθημερινά στο πρόγραμμά του το Μουντιάλ 2022, που πραγματοποιείται στο Κατάρ.

Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, όμως, η σειρά άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα στους τηλεθεατές αλλά και μεγάλη αγωνία για τις εξελίξεις που έρχονται.’Οπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, τα απειλητικά σημειώματα που στέλνει ο’Αγγελος σε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Μυρτώς έχουν προκαλέσει τρόμο και φόβο στους ήρωες, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να μείνουν κρυφά τα μυστικά τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης, ο οποίος έχει κρύψει από την Άννα πως ο πατέρας του ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του πατέρα της στο παρελθόν.

‘Ενα μυστικό, όμως, που δεν θα μείνει για πολύ κρυφό και αναμένεται να δημιουργήσει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στη δικηγόρο και στον εισαγγελέα. Μάλιστα, ο Δημήτρης είναι εκείνος που μην αντέχονταςνα το κρατάει άλλο μυστικό αποκαλύπτει στην ‘Αννα πως ο Σπύρος Μαρκέτος έβαλε άδικα τον Κοσμά στη φυλακή.

Η αποκάλυψη του εισαγγελέα πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην Άννα, η οποία, δεν μπορεί να συνεχίσει να συναναστρέφεται με τους ανθρώπους που κατέστρεψαν την ηρεμία της οικογένειάς της. Η Άννα βάζει στην άκρη τα συναισθήματα που έχει για τον Δημήτρη, ενώ πια νιώθει μόνο μίσος για τον Σπύρο. Θέλει να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί, ενώ ο Δημήτρης αισθάνεται απαίσια που την πλήγωσε. Ξέρει, όμως, πως ποτέ δεν θα είναι όπως πριν και ίσως τπν έχασε για πάντα.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από την Ιουλία-Λέει όχι στην εξωσωματική

Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;