Ο Ανδρέας, ο Δημήτρης και ο Σταύρος στη σειρά Παγιδευμένοι, υποπτεύονται ότι ο δολοφόνος δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη. Όμως δεν μπορούν να το αποδείξουν. Το γεγονόε ότι όταν μπήκαν στην αποθήκη εκείνοε έσωσε την Άννα από την επίθεση της συγκρατούμενής της, τoυς μπερδεύει.

Ο Ανδρέας αναρωτιέται αν είναι θύτης ή θύμα ενώ ο Δημήτρης τονίζει ότι δεν είναι συνηθισμένος δολοφόνος. Είναι άρρωστος. Υπολογίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αργότερα τον καλούν σε ανάκριση, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον ενοχοποιούν και τον αφήνουν ελεύθερο. Στο μεταξύ, ο Πάνος Βερβερίδης προσλαμβάνει για δικηγόρο του εγγονού του τον Αλέκο. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης ψάχνει να βρει το στοιχείο εκείνο που θα του αποκαλύψει την αλήθεια. Πράγματι, από ένα βίντεο ανακαλύπτει ότι ο νεαρός δημοσιογράφος στη θέα του αίματος μένει απαθής, ενώ τους έχει πει ότι είναι αιμοφοβικός.
Ο Δημήτρης πηγαίνει να βρει τον Παναγιώτη στη βίλα του παππού του. Μπαίνει στο δωμάτιό του. Του αναφέρει το ψέμα για το αίμα, όμως ο νεαρός δημοσιογράφος του απαντά ότι αν μπορούσε να το αποδείξει δεν θα ήταν εκεί.

Αργότερα μαζί με τον Ανδρέα και τον Σταύρο ανακαλύπτουν από τα αρχεία του πανεπιστημίου ότι τα ψυχολογικά τεστ που είχαν σταλεί στα υποψήφια θύματα πριν την απαγωγή τους τα είχε στήσει ο Παναγιώτης.

Δημήτρης και Ανδρέας πάνε να τον συλλάβουν. Ο Βερβερίδης λέει του Σπύρου να βρει τον εγγονό του και να του πει να μην πανικοβληθεί. Όμως εκείνος τον χτυπάει στο κεφάλι και του παίρνει το όπλο. Ο Δημήτρηs και ο Ανδρέας μόλις φτάνουν στην έπαυλη τον βλέπουν και τον κυνηγούν στον κήπο. Ο Παναγιώτης πυροβολεί και χτυπάει τον Ανδρέα που πέφτει αιμόφυρτος στα χέρια του φίλου του.

Στη συνέχεια πάει να το σκάσει και ο Δημήτρης τον κυνηγάει! Την ώρα που πάει να πηδήξει τη μάντρα τον πυροβολεί κι εκείvoς σωριάζεται στο έδαφος. Ο Δημήτρης ζητά να φωνάξουν ασθενοφόρο στην οικονόμο που παρακολουθεί.

Ο Παναγιώτης λέει με ειρωνεία ότι όλοι μπορεί να γίνουν δολοφόνοι ακόμα και σε αυτή την κατάσταση. Αργότερα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όμως χάνει τη μάχη με τη ζωή.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1;-Τι έχει συμβεί

Halloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η Αλεξάνδρα για τον Ιάσονα-Βρίσκει καινούριο έρωτα!