Όλοι πλέον γνωρίζουν την ενοχή του Άκη για τον φόνο του Κοσμά στη σειρά Παγιδευμένοι. Δεν έχουν, όμως στοιχεία στα χέρια τους. Μόνη τους ελπίδα να βρεθεί το κινητό του που έχει κρατήσει ο Αλέκος και πιθανότατα περιέχει ατράνταχτες αποδείξεις.

Ολοι προσπαθούν να τον παγιδεύσουν αλλά αυτή που θα τα καταφέρει κι έτσι θα πάρει την εκδίκησή της είναι η Υβόννη που βοηθά την Άννα και τον Δημήτρη να τον συλλάβουν αφού θα ανακαλύψουν στο χρηματοκιβώτιό του και το κινητό με τις αποδείξεις για τον φόνο του Κοσμά. Μετά από όλα αυτά, οι ήρωες πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους, αλλά η ζωή συνεχίζεται και θα βρουν ξανά τον ρυθμό τους.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το τροχόσπιτο. Στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Αννα εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά. Λίγο καιρό μετά παντρεύονται σε μια ονειρευμένη παραλία με κουμπάρους τον Σταύρο και τον Ανδρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη.

 

Έξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ένοχη είναι η Άννα. Ο Ανδρέας της χτυπά την πόρτα θυμωμένος και της φωνάζει ότι ξέρει ότι είναι μέσα.  Σπάει την πόρτα. Εκείνη έχει αίματα στα ρούχα της. Τείνει τα χέρια και της περνάει χειροπέδες. Την κοιτάζει με μίσος.

Την οδηγεί στο τμήμα. Εκείνη έχει άδειο βλέμμα. Στην ανάκριση η Άννα αρνείται να μιλήσει και ζητάει να υπογράψει την κατάθεσή της. Ο Ανδρέας δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έχει συμβεί. Την ρωτάει πώς μπόρεσε να σκοτώσει τον Δημήτρη και εκεί τελειώνει ο πρώτος κύκλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και ο ρόλος του Δημήτρη, καθώς στον δεύτερο κύκλο θα παρακολουθήσουμε τι προηγήθηκε στους έξι αυτούς μήνες, από τον γάμο μέχρι τη δολοφονία του.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς τελευταία επεισόδια: Ανελέητος ο Ιάσονας-Έτσι γράφεται το τέλος!

Περιμένει πρόταση για τον… MVP του ο ΠΑΟΚ

Παγιδευμένοι: Χωρίς τέλος ο κύκλος αίματος-Ποιος ανοίγει το στόμα του;