Ο Αλέκος καταφέρνει και κινεί τα νήματα τόσο με τις γνωριμίες του στη σειρά Παγιδευμένοι, όσο και με τον αδίστακτο χαρακτήρα του, καθώς είναι διατεθειμένος πάντα να βρίσκει τρόπο να γλιτώνει.

Ωατόσο τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πια πολλά και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, καθώς ένα ένοχο μυστικό του θα αποκαλυφθεί και θα δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων.

‘Οσο, λοιπόν, εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Άννα, ακόμη και ως ηθικό αυτουργό, για τον θάνατο του γιου του, παρόλο που όλα πια αποδεικνύουν το αντίθετο, η Άννα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Αποφασίζει να δράσει άμεσα και για να καταφέρει να τον διαλύσει πρόκειται να ζητήσει κρυφά βοήθεια από τον Γεράσιμο.

Οι δυο τους συμμαχούν προκειμένου να βρουν την αχίλλειο πτέρνα του Αλέκου και να τον χτυπήσουν προκειμένου να τον καταστρέψουν. Και όπως θα δούμε, θα φτάσουν πολύ κοντά. Στα επόμενα επεισόδια, η Άννα, με τη βοήθεια του Γεράσιμου, θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου. Ξέρει πως, αν ανακαλύψει τι ήταν αυτό με το οποίο τον εκβίαζε ο Άγγελος, τότε σίγουρα θα καταφέρει να τον σταματήσει. Ο Αλέκος, μη γνωρίζοντας τις κινήσεις της, συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει. Ωστόσο, δεν θα προλάβει να πετύχει τον στόχο του, καθώς το μυστικό του θα αποκαλυφθεί.

‘Ολοι πια ενημερώνονται πως εμπλέκεται σε πλαστογραφία και δεν έχει νόμιμο χαρτί νομικής. Πλέον είναι ζήτημα χρονου να τον πιάσουν και να τον χώσουν για τα καλά μέσα στη φυλακή. Η ‘Αννα ανυπομονεί για την καταδίκη του, αλλά εκείνος κάνει τα πάντα για να το αποφύγει…

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 27/2: Ο μιντιακός λαός τα βάζει με τον Μπάρτζη και τα «γαλλικά» του!

Παρί Σεν Ζερμέν: Εμπαπέ και Ράμος «έπαιξαν» τη θέση τους στο αεροπλάνο με τον πιο viral τρόπο! (vid)

Αυτή η νύχτα μένει: Ο γιος του Νώντα βάζει φωτιά-Τέλος το Όνειρο