Η μέρα της δίκης φτάνει στη σειρά Παγιδευμένοι και η Λίνα εμφανίζεται στο δικαστήριο έχοντας την ‘Αννα στο πλευρό της. Η θεία της δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της προκειμένου να αποδείξει ότι ο Άκης δεν πέθανε από το δικό της χτύπημα. Και προς έκπληξη όλων, τα καταφέρνει. ‘Ολοι χειροκροτούν μέσα στην αίθουσα, αλλά η Άννα ξεσπάει σε λυγμούς, αφού ξέρει ότι αυτή η νίκη σηματοδοτεί παράλληλα και το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, εκείνος επιλέγει να αποστασιοποιηθεί για λίγο από όλους και από όλα, πηγαίνοντας ένα ταξίδι μόνος του. Η ‘Αννα μένει πια στο γραφείο της και έχει κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Μάταια η Χρύσα προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνη δεν την κοιτάζει ούτε στα μάτια, ενώ αρνείται να φάει τα φαγητά που της στέλνει η μητέρα της. «Εχει δίκιο. Καταστρέψαμε τη ζωή της» λέει η Ειρήνη στη Χρύσα όταν της περιγράφει την κατάσταση.
Στο μεταξύ, ένας άγνωστος άντρας έχει αρχίσει να παρακολουθεί τόσο την ‘Αννα και τους δικούς της όσο και την οικογένεια του Δημήτρη. Κανένας όμως δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει γίνει η σκιά τους το τελευταίο διάστημα. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος επιστρέφει στο σπίτι, αφού η Άννα κατάφερε να αλλάξει την ποινή του. Στο εξής θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι, και παράλληλα θα κάνει τη θεραπεία του.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!